Un clip pe care mi-as fi dorit sa-l vad acum 10 ani

Mi-am dat seama weekend-ul ce tocmai a trecut, intr-o discutie cu doua foste colege de liceu, ca anul acesta se fac 10 ani de la majoratele noastre.

Asta m-a facut sa ma simt, evident, batran si totodata sa-mi dau seama cat de repede au trecut acesti zece ani si cat de multe s-au schimbat in viata noastra. Lucru perfect normal de altfel, dar cand mai ai astfel de revelatii parca le vezi cu alti ochi.

Uitandu-ma in urma, toate experientele prin care am trecut, cu bune si cu rele, m-au format si m-au transformat in cel de-acum.

De curand am dat peste un clip foarte fain realizat, pe care insa mi-as fi dorit sa-l vad in urma cu 10 ani si pe care sa-l fi inteles la adevarata lui valoare inca de-atunci. M-ar fi scapat de niste “dureri de cap” si probabil as fi abordat total diferit lucrurile.

Intre timp, as spune ca am ajuns deja la nivelul asta de maturitate si acum vad lucrurile cu totul altfel fata de cum le vedeam in urma cu 10 ani, ceea ce este bine si totodata sanatos.

Sper insa ca acest clip sa-i ajute si pe altii, fie ca sunt fete sau baieti. Lucrurile sunt mai simple decat credem noi ca sunt.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.