SkyRun – sau cum sa alergi pe scari in scop caritabil

Weekend-ul acesta, pe 23 si 24 ianuarie 2016 mai exact, are loc cea de-a treia editie a competitiei SkyRun in Sky Tower din Bucuresti, cea mai inalta caldire din Romania.

Am fost participant la editia precedenta, ce a avut loc in octombrie 2014 si pot spune ca a fost o experienta inedita. Desi poate parea usor sa alergi pe scari, lucrurile sunt un pic mai complicate, iar dupa vreo 7-8 etaje deja incepi sa te resimti. Insa odata ajuns pana in varful turnului nu mai conteaza nimic, asa ca tot ce-ti mai ramane de facut este sa te bucuri de priveliste.

Un timp de 4:32 merita o medalie asa frumoasa dupa ce-am urcat 34 de etaje, nu? #skyrun

A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Editia de anul acesta vine insa cu niste schimbari. In primul rand nu va mai fi o singura asociatie care va beneficia de fondurile adunate in urma inscrierilor, ci vor fi patru –  HOSPICE Casa Sperantei, Mia’s Children, Asociatia Mai Mult Verde si World Vision Romania.

In al doilea rand, evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile dupa cum urmeaza:

sambata 23 ianuarie 2016 – cursa propriu-zisa in care participantii vor urca 34 de etaje  (680 de trepte, 119 m ascensiune) cat mai rapid posibil

duminica 24 ianuarie 2016 – 24 challenge – o stafeta de 24 de ore care incepe sambata dupa finalul competitiei si care se termina duminica si la care vor participa 4 echipe de cate 6 oameni (24 in total)

Fiecare persoana care va participa la SkyRun va contribui la sustinerea celor patru cauze ale evenimentului: 24% din taxa de participare la individual si 50% din valoarea taxei de la inscrierea corporate va merge catre cauza pe care a ales sa o sustina.

In cadrul stefetei de 24 de ore, fiecare echipa reprezinta cate o asociatie, iar echipa cu cele mai multe urcari la finalul competitiei va fi declarata castigatoare.

Sky Run 2016Din pacate, sau din fericire, toate locurile au fost deja ocupate, astfel ca evenimentul se va desfasura “cu casa inchisa”. Programul complet al evenimentului il gasiti aici.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

SkyRun24 este un eveniment organizat de SkyTower si Raiffeisen Property International in parteneriat cu Raiffeisen Bank si smartatletic.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.