O sa prezint Metalhead Alternative Rock Awards 2015

Pentru a doua oara in viata mea o sa fiu maestru de ceremonii in cadrul unui eveniment si voi avea onoarea sa inmanez premiile Metalhead Alternative Rock Awards trupelor romanesti care s-au facut remarcate anul trecut pe scenele de la noi din tara.

Dupa experienta “galei” de anul trecut din regretatul club Colectiv, cand m-am descurcat binisor, zic eu, sa-i premiez pe The Kryptonite Sparks (Best Alternative Newcomer), Luna Amara (Best Alternative Release)s i pe Alternosfera (Best Alternative Rock Band), iata ca cei de la Metalhead merg pe mana mea si anul acesta.

Evenimentul va avea loc pe 29 ianuarie 2016, incepand cu ora 18:30 la Arenele Romane din Bucuresti iar biletele in presale costa doar 45 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro  (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, Say Shops, IQ BOX, Zebrapy, Metrou Unirii 1)

Iata care sunt castigatorii de anul acesta:

  • Best Romanian Alternative Band – Alternosfera
  • Best Romanian Alternative Festival – Shine Festival
  • Best Romanian Alternative Album – Alternosfera – Haosoleum
  • Best Romanian Alternative Newcomer – The Pinwheels
  • Best Romanian Alternative Video – Coma – Document
  • Best World Rock Alternative Artist – Foo Fighters
  • Best Rock (r)Evolution – Robin and the Backstabbers – lansarea albumului “Arhanghel’sk”
  • Best TV Ambassador – Razvan “Hefe” – Alternativ Hour @ Music Channel

Asa cum o cere traditia, trupele castigatoare vor sustine si concerte, astfel ca veti avea ocazia sa-i vedeti live pe Alternosfera, Coma, Robin & The Backtabbers si pe Pinwheels. Din pacate cei de la Foo Fighters canta la un botez in weekend si n-au putut confirma prezenta :))

Asadar, daca vreti sa vedeti cum ma balbai pe scena sau doar sa vedeti aceste trupe foarte bune live, va astept vineri, 29 ianuarie 2016, la Arenele Romane.

P.S. Sambata are loc gala METALHEAD Awards in care sunt premiate cele mai bune trupe metal din Romania, iar invitati speciali vor fi Primordial (Irlanda), Bucovina, Diamonds are Forever si For The Wicked. Eu o sa fiu si pe-acolo, insa doar prin public.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.