Cum sa nu faci cost suplimentar aiurea pe abonament la Orange

Pentru ca de curand m-am trezit cu niste cost suplimentar pe factura de la Orange, am zis sa investighez ce s-a intamplat, iar cu ocazia asta am aflat lucruri noi despre abonamentul meu, care e posibil sa se aplice si la altii.

Pe scurt, acum vreo saptamana am facut o conferinta telefonica cu doi prieteni si am vorbit vreo doua ore (ne-am jucat Starcraft II in retea), eu fiind linistit ca am minute nationale nelimitate.

Orange Romania

De Revelion am sunat o prietena din Belgia sa-i urez toate cele bune, la fel de linistit ca am inclus in abonament vreo 700 de minute internationale.

Apeland insa ieri cost-control-ul m-am trezit cu vreo 30 de euro cost suplimentar, asa ca am sunat la relatii clienti pentru a ma lamuri. Iata ce-am aflat:

  • daca vreti sa faceti conferinta telefonica la Orange​ (adica sa vorbiti cu doua sau mai multe persoane in acelasi timp) se plateste extra (cam 0.06 euro/minut) pentru ca ei iti ofera minutele alea incluse in abonament doar pentru un singur numar, nu mai multe in acelasi timp;

 

  • pentru apeluri internationale, chiar daca aveti minute internationale trebuie sa verificati daca prefixul numarului pe care sunati nu este in lista de exceptii , caci altfel va treziti ca mine ca aveti de platit extra (cam 0,558 euro/minut in Europa – Zona 1).

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Asadar, aveti grija data viitoare cand vreti sa faceti ceva de genul asta pentru ca o sa va treziti, la fel ca mine, cu cost suplimentar.

Cu placere!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.