Ba, l-am gasit pe Cristi!

Zilele-astea pe internetul romanesc a luat-o toata lumea razna cu “Ba, Cristiii!”. Pentru cei care nu stiu de la ce-a pornit toata faza, ei bine, este vorba de un filmulet de anul trecut in care un nene este muscat de picior de un caine, iar el striga dupa proprietarul acestuia sa-l salveze. Proprietarul este Cristi, evident, insa stati linistiti ca nu a fost ranit nimeni in urma acestui filmulet.

Clipul a devenit viral dupa ce a fost prezentat in episodul de saptamana trecuta al Dozei de has, iar de-atunci au inceput sa apara diverse meme-uri pe aceasta tema, in special pe grupul Junimea de pe Facebook. Iata clipul original.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/KrKccHJjLrk?rel=0&showinfo=0″ maxwidth=”640″]

Trebuie sa recunosc ca e un pic amuzanta faza asta si ca inteleg de ce a devenit virala. Mi-am dat insa seama ca nenea ala nu e singurul care il cauta pe Cristi.

In urma cu vreo 14 ani s-a organizat o actiune ampla de cautare a lui Cristi, care a fost insa gasit ascuns prin munti, alaturi de alti prieteni patrupezi.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/4kdYpZW8gMg?rel=0&showinfo=0″ maxwidth=”640″]

Asta se intampla cand bei prea multa vodka!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.