Zambete pentru copiii de la Spitalul Marie Curie

Sa aduci un pic de bucurie unor copii in suferinta cred ca e cel mai frumos lucru pe care-l poti face. Copiii internati in Spitalul de oncologie Marie Curie din Bucuresti nu au o viata tare fericita, insa cu toate astea se lupta in fiecare zi pentru a merge mai departe.

Am aflat de situatia lor prin intermediul campaniilor derulate de Iulian Vacarean care a reusit prin evenimentele caritabile organizate de el si vanzand limonada sa stranga bani pentru a ajuta la dotarea cu aparatura medicala a spitalului, dar si pentru a le cumpara, din cand in cand, cadouri celor mici.

marie curie magician

Miercuri, copiii de la Marie Curie au primit vizita surpriza a magicianului Teo, care i-a fermecat cu numerele sale de magie, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic i-a adunat pe micuti in amfiteatrul spitalului pentru un concert de colinde, acolo unde au primit cadouri de sarbatori.

Aceasta initiativa a dat startul campaniei umanitare “Impreuna daruim aripi de bucurie” initiata de Sun Plaza in aceasta iarna.

marie curie

Aceasta campanie continua in perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016 in incinta centrului comercial Sun Plaza, iar cei care doresc sa ii sprijine pe copiii internati in Spitalul Marie Curie sunt invitati sa depuna donatii in bani in urna special amenajata.

Totodata, donatiile pot fi facute direct in contul  RO49BPOS85202606441RON01., pentru campania sociala “Impreuna daruim aripi de bucurie”.

KV3

Update

Am primit si cifrele finale ale acestei campanii, astfel ca in perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, a fost donata suma totala de 25,000 de lei, suma care acopera costul a 425 de vizite de ingrijire la copiii internati in Spitalul Marie Curie din Capitala.

Va multumesc in numele celor care au beneficiat de rezultatele acestei campanii de strangere de fonduri.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.