Primele nume confirmate la Sziget Festival 2016!

Iata ca avem primele vesti legate de line-up-ul de anul viitor de la Sziget Festival. Se anunta o editie la fel de spectaculoasa ca cea de anul trecut.

Insula Libertatii isi deschide portile pentru a 24-a oara anul viitor in perioada 10-17 august. Da, ati citit bine, in 2016 festivalul va avea loc de miercuri pana miercuri, ceea ce inseamna ca vor fi 8 zile de distractie non stop.

Iata asadar care sunt primele nume anuntate, in ordine alfabetica: Bring Me The Horizon, John Newman, Kodaline, M83, MØ, Naughty Boy, Parov Stelar si Sigur Rós. Pe cei din urma ii vom vedea anul viitor si la Electric Castle Festival.

bring-me-the-horizon---sziget-festival-2016_tb628

Abonamentele pentru Sziget Festival 2016 au fost puse deja in vanzare, iar in primele 24 de ore s-au vandut deja 25% din numarul lor total. Pana pe 31 decembrie le puteti cumpara la pretul special de early bird de numai 235 euro. Ulterior pretul acestora va creste progresiv pana la 289 euro, asa ca poate fi un cadou foarte frumos pe care sa vi-l faceti de sarbatori.

Anul trecut, la Sziget au participat 441 000 de „Szitizeni” din peste 95 de tari, festivalul devenind astfel unul dintre cele mai multiculturale din lume. Ca sa va faceti o idee despre cum a fost, va invitam sa urmariti aftermovie-ul.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.