Invata sa imparti

Aproape in fiecare saptamana primesc cate un mic cadou din partea diferitelor branduri cu care am colaborat sau cu care colaborez. E o practica obisnuita pentru cei care lucreaza in presa scrisa, dar care in ultimii ani s-a dezvoltat si catre bloggeri.

Pe la inceputul lunii septembrie, am primit o cana ceramica cu masca lui Darth Vader pentru a marca faptul ca luna octombrie urma sa fie dedicata fanilor Star Wars pe AXN (au fost difuzate toate cele sase episoade aparute pana acum, plus seriile animate) si pentru ca luna aceasta are premiera episodul VII.

Darth Vader - cana

Eu nu sunt un fan chiar atat de mare al acestei serii. Nu spun ca nu-mi place deloc, doar ca nu sunt “fanatic”. Si pentru ca eu am avut deja ocazia sa vad in avanpremiera cel mai nou film din aceasta saga (n-o sa va dau spoilere, stati linistiti), am zis sa fac un fan Razboiul Stelelor fericit, ca sa mai scap de karma negativa care s-a abatut asupra mea din partea prietenilor cand au aflat asta.

Pe scurt, voi imparti acest cadou mega awesome cu cel care-mi va demonstra printr-un comentariu la acest articol ca este un foarte mare fan Star Wars. Voi alege castigatorul luni, 21 decembrie si ne intelegem noi ulterior cum facem cu transportul.

Nu e pentru prima data cand fac asta, doar ca pana acum aceste cadouri au fost impartite cu prietenii mei, care pareau sa aiba mai multa nevoie de ele decat mine. Sharing is caring, cum s-ar spune.

Despre asta este vorba si in campania derulata luna aceasta de catre cei de la KFC. Daca ati mers de curand prin restaurantele lor ati observat probabil noua oferta Variety Xmas Bucket, cu patru bucati de pui, sase Crispy Strips si sase Hot Wings.

Ei bine, la fiecare astfel de bucket cumparat clientii primesc un Hot Wing in plus, pe care il pot pastra pentru ei sau il pot darui mai departe.  Mai exact, pentru fiecare Hot Wing daruit, KFC doneaza un leu catre organizatia SOS Satele Copiilor.  

Practic, impartind acel hot wing si nepastrand-ul pentru tine, ii ajuti pe cei de la KFC sa-i ajute pe cei de la SOS Satele Copiilor. Pay it forward.

Mai multe detalii despre acesta campanie gasiti pe kfc.ro

Update:

Pentru ca n-am putut alege eu, l-am lasat tot pe prietenul random.org sa aleaga, iar el a zis ca aceasta cana uber mega awesome trebuie sa mearga la gabee kayus. O sa te contactez pe mail ca sa stabilim cum poti intra in posesia ei.

Multumesc tuturor pentru participare si sper ca v-a placut noul episod din Star Wars!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

17 Comments

  1. Dau eu comment pt Catalin Davidescu, pt ca e cel mai mare fan “Dark Side”, pt ca merita, pt ca #ImpreunaRezistam, pt ca “Dark Side Boocking academy” e ROCK, pt ca imi e prieten si ca vreau sa ii fac un frumos cadou de craciun! :D

  2. Eu nu sunt un super fan Star Wars, insa fratiorul meu este un mega, hiper, extra fan. A decis ca tema zilei lui de nastere sa fie Star Wars (cu baloane in forma de R2-D2, fata de masa asortata, farfurii, pahare etc). Desi el prefera Ordinul Jedi, sa isi bea laptele din Darth Vader ar fi foarte fain.

  3. Eu sunt tot din “grupul” tău si anume ca nu sunt fanatica. Îmi plac, am văzut filmele când eram mai mică si ma voi duce si la cinema. Cana mi-as dori sa o câștig pentru o fetița de 13 ani care e mega-fană, se duce la întâlniri cu ceilalți fani din grupul Star Wars din București, îmbrăcată in Leia. Mi a zis ca se întâlnesc ca sa se lupte cu săbii-laser :))). Si așa împac si capra si varza. Mc!

  4. Mate. Come on. Pe de-o parte ma o cana de serviciu, mi-e de-ajuns, pe de alta, n-am putut rata ocazia sa nu imi exprim iubirea nemuritoare pentru Star Wars. Stii ce inseamna iubire nemuritoare? Inseamna asta. Filmele sunt lame. Sunt cheesy, previzibile si lame. Dar vai de capul tau sa te apuci sa citesti/experimentezi Expanded Universe-ul (orice fir de poveste care nu face parte din filme, care acuma din pacat s-a decis de catre Disney ca nu mai este oficial, canon, ci sters is incep ei de la 0). Man, jocuri precum Knights of the Old Republic I si II, carti precum Trilogia Thrawn de catre Timothy Zann si cele doua carti care urmeaza, intregul set de vreo 30-40 de carti Star Wars: New Jedi Order, Swarm Wars si Legacy of the Force care spune povestea (absolut fantastica) a fiilor personajelor din filme, si a ce s-a intamplat in deceniile urmatoare. Alea sunt povesti. Alea sunt nopti pierdute in universul Star Wars. Aia inseamna sa ai experienta Star Wars in inima. Daca ai reusit pana aici, sa stii ca nu tin neaparat sa iau cana. Poti face alt fan Star Wars fericit. Dar apreciez gestul. May the Force be with you.

    • Nu uita de Star Wars the Old Republic (mmo sort of rip off dupa wow if you ask me. dar e dragutel) si de seria Star Wars Rebels :)))

      • Meh. Jucat si terminat SW:TOR cu 3 clase, e misto, dar nu se compara cu kotor1+2. A fost mega comercializat si dumbed down ca sa aiba lipici mai mult la mase. Tot design-ul este copie dupa seria de filme ca sa poata sa le placa si celor care nu au jucat kotor-urile. Penibil. Imi place, don’t get me wrong, dar e prost prin comparatie. Si Star Wars Rebels, please, e misto, dar e penibil de copilaresc in comparatie cu Star Wars: Clone Wars. Care a inceput cu un prim sezon destul de kiddie si apoi a devenit atat de genial de matura. Pe cand Rebels si in al doilea e la fel de ok, meh, ca primul sezon. Ca sa nu mai zic de calitatea design-ului si a animatiilor, este mult MUULT mai mult detaliu in tot la Clone Wars, de la character models la textures la environemnt. Rebels pare efectiv ieftin langa Clone Wars. Ieftin si mult mai exagerat si stilizat, mult mai de desene animate de copii. Which whatever, it’s fine, pentru asta e facut. Dar nu se compara cu cat de surprinzator de bun a fost Clone Wars.

  5. Eu nu sunt fan Star Wars, dar seful meu este fan inrait!!!! Cu siguranta ar fi super incantat sa isi inceapa ziua cu o cafea din Darth Vader:)).(si chiar ar fi cel mai tare cadou de Craciun:D)

  6. Iubitul meu e super fan Star Wars și pentru a-l face fericit, am început să mă uit alături de el. Surpriză: ulterior, a început să îmi placă și mie. Cu ocazia asta, de ce nu aș putea să îi fac o bucurie imensă de Crăciun? Because “Love only grows by sharing”. ?

  7. Iubitul meu ma zapaceste efectiv ,repetandu-mi de cateva luni sa ma uit si eu..ca toti oamenii, la Star Wars (nu vazusem niciun episod), la primul am adormit pe final, la al doilea am rezistat dar m-a scos din sarite maimutza si m-am oprit, dar e chiar suparat pe mine oarecum…. In fine, vreau cana pt.el, care se duce diseara la miezul noptii sa traiasca emotiile alea neintelese de mine, a zis ca nu mai intra pe fb sa nu dea de vreun spoiler, e marcat rau…si eu nu pot empatiza, what now?:(

  8. “si pentru ca luna aceasta are premiera episodul VI.”
    Pentru ca un fan adevarat citeste cu atentie si stie despre ce e vorba: episodul in cauza este SAPTE (VII) si nu SASE (VI) vreau cana cu Vader !

  9. Imi doresc foarte mult cana cu Darth Vader! Sunt fan Star Wars de când a apărut penultimul fel (episodul 3 prin 2005 pt ca eram foarte mic) si dupa un an am revăzut toată seria! Mi se pare fascinanta ideea filmului. Stiu ca a șocat ( in sensul bun) foarte multe generații, totodata si pe mine! Ieri, 18.12.2015 am văzut episodul 7 si a fost dementiaaaal! Am ramas putin trist având in vedere ce s’a întâmplat in film(nu dau detalii ca sa nu fiu spoiler). Acum trebuie sa astept pana in 2017 următorul film si 2019 pentru episodul IX ? imi doresc foarte mult cana întrucât Darth Vader ( Anakin Skywalker) si fiul sau (Luck Skywalker) au fost si sunt cei mai puternici Jedi EVER! Abia astept sa vad ce se va petrece in următorul film, peste 2 ani! Scuze ca trec de la o idee la alta! Revenind la cana, mi’o doresc foarte mult, ca sa im beau cafeaua “imperiala” cu plăcere! Stima! May the force be with you!”

  10. Not a huge fan! Dar am facut asa un binge watch weekend-ul trecut ca sa ma pot uita la cel nou! Si, mi-a placut! Ma consider admirator al filmului. SI CANA AIA ARATA FANTASTIC PENTRU CATEVA POZE PENTRU INSTAGRAM SO YEAH!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.