Ce cadou frumos de Craciun de la Sziget!

Organizatorii Sziget Festival s-au gandit sa ne ofere un cadou frumos de Craciun si au mai anuntat o serie de artisti care vor canta anul viitor la festivalul din Budapesta.

Bastille, Bloc Party, CHVRCHES, Sum 41 si Nicky Romero se adauga line-up-ului festivalului pe care se afla deja nume sonore precum Bring Me The Horizon, Sigur Ros,John Newman, Naughty Boy, Parov Stelar sau

Daca pe Bastille sau pe Sum 41 i-am vazut de curand pe Insula Libertatii, iata ca vom avea parte si de premiere anul viitor la Sziget.

bastille sziget

Editia cu numarul 24 a Sziget Festival va avea loc in perioada 10-17 august 2016, iar abonamentele au fost puse deja in vanzare. Pana pe 31 decembrie mai puteti cumpara abonamente early bird, la doar 235 euro.

Ulterior pretul acestora va creste progresiv pana la 289 euro, asa ca poate fi un cadou foarte frumos pe care sa vi-l faceti de sarbatori.

Ca sa va faceti o idee despre cum e atmosfera de la Sziget, va invitam sa urmariti aftermovie-ul editiei de anul acesta..

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.