Pana prostului

Cred ca fiecare sofer a ramas cel putin o data in “pana prostului”. Sau cel putin asa sper. Ca sa nu ma mai simt chiar atat de “prost”.

Pentru cei care nu stiu ce e “pana prostului” explicatia este simpla: atunci cand esti atat de “prost” incat ramai fara combustibil la masina.

Pana Prostului

Eh, dar nu e suficient sa ramai in pana prostului daca nu o faci si cu stil. Saptamana trecuta am patit-o si eu si a fost oarecum amuzant.

Eram deja de ceva timp “pe rezerva” si planuiam sa alimentez in drum spre casa ca sa n-am surprize. O sa zic ca e vorba de Mol pentru ca tocmai imi mutasem niste bani dintr-un cont in altul pentru a profita de ofertele pe care le au cei de la ING pe aplicatia Homebank atunci cand platesti cu cardul (primesc vreo 2% inapoi la fiecare alimentare).

Eh si cu vreo 500m inainte de benzinarie se intampla nenorocirea… Las masina sa mai mearga din inertie cat a mai putut si dupa care am profitat de faptul  ca era o ora tarzie in noapte (dupa 12:00) si am inceput evident sa o imping. Se pare ca Ford Focus nu e chiar asa grea de impins, pe teren plat si cu ocazia asta mi-am facut si sesiunea de miscare pe ziua respectiva.

Mai dificil a fost insa cand a trebuit sa intru in benzinarie pentru ca era o mica panta si pentru ca trebuia sa si virez in acelasi timp. M-am chinuit ceva vreme, timp in care un angajat al benzinariei se uita chill la mine fumand o tigare. Ma asteptam sa fie mai saritor, caci totusi eram clientul lor, nu sa astepte o invitatie speciala din partea mea.

Cu chiu cu vai am reusit sa intru in benzinarie, sa pozitionez victorios masina la pompa, moment in care mi-am dat seama ca eram in ziua-n caremi-am uitat portofelul acasa.

Minunat, nu? Eh si sa-l fi vazut apoi pe Pandutzu cum a lasat el masina in benzinarie, blocand o pompa #likeaboss pana s-a dus pe jos acasa sa-si ia portofelul Noroc ca stateam relativ aproape (vreo 700m fata de benzinarie), caci altfel ar fi fost si mai tragic. Sau daca mai si ploua… .

Spasit, m-am intors in benzinarie, am alimentat, am platit si-am pornit spre casa. Morala? Nu lasa alimentarea de azi pe pana prostului de maine…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.