Doua schimbari noi la Facebook Events

Pentru ca in ultima perioada am inceput sa folosesc Facebook Events foarte des am observat cateva schimbari despre care n-am vazut sa se scrie pana acum, asa ca am zis sa vi le aduc eu la cunostinta.

Prima dintre ele este inlocuirea butonului de “Maybe” cu “Interested”, astfel ca daca vezi un eveniment care ti se pare interesant si pe care ai vrea sa ti-l adaugi in calendar, dar inca nu stii daca o sa ajungi, poti sa apesi butonul asta.

Facebook - Interested

Apoi o sa fii bombaradat cu notificari postate de organizator, daca intervin schimbari sau daca e ceva important de comunicat.

Din cate imi amintesc insa, acelasi lucru se intampla si pe vremea cand butonul se numea “Maybe”. Cei de la Facebook au mai “testat” acest buton si pe la inceputul anului si sunt curios daca pana la urma il vor lasa implementat asa.

Facebook - Add to page

Cea de-a doua schimbare la event-uri are legatura cu paginile de Facebook, care acum pot adauga in sectiunea events evenimente organizate de alte pagini/alte persoane.

E o buna oportunitate de a-ti crea un calendar de evenimente. Eu am pus in aplicare pe pagina pandutzu.com si-am adaugat acolo toate evenimentele la care o sa ajung in perioada urmatoare.

Facebook - page events

Cei care sunt interesati sa vada ce evenimente misto mai sunt, pot da subscribe la evenimentele adaugate de mine acolo si sa fie notificati de fiecare data cand apare ceva nou.

Functioneaza la fel de bine si pe pagina mahmur.info si pe Urban.ro.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.