De ce sunt utile actiunile de genul #ArenaFanilor

Inaintea meciului Romania – Grecia din preliminariile Campionatului European din 2016, Federatia Romana de Fotbal a organizat prin intermediul GMP/Webstyler o serie de evenimente menite sa le ofere suporterilor nationalei si altceva in afara de un simplu meci.

#ArenaFanilor

Astfel, zona de langa Arena Nationala din Bucuresti s-a transformat in #ArenaFanilor si a devenit foarte animata si a fost un bun prilej pentru sponsorii nationalei sa faca diverse activari pentru fani.

Au fost asadar mini terenuri de fotbal, mese de foosball, zone in care fanii se puteau picta pe fata in culorile tricolorului, zone de unde se puteau cumpara produse de merchandising cu insemnele nationalei, iar la zona Bergenbier am vazut ca erau cateva zone in care fanii puteau sa-si faca poze.

Pandutzu in #ArenaFanilor

A fost si o scena maricica pe care Smiley a sustinut un concert inainte de meci si acolo unde alaturi de Pavel Bartos au pregatit fanii cu diverse scandari de genul “Romania sare, vrem calificare”.

Din pacate meciul de aseara nu s-a ridicat la nivelul Arenei Fanilor, dar asta sper sa nu-i descurajeze pe cei de la FRF si ma astept ca si inaintea meciului cu Finlanda din octombrie sa avem parte de ceva asemanator.

Nu vreau sa stiu cate mii de euro s-au cheltuit cu acest eveniment, dar vreau sa cred ca au fost cheltuiti cu folos si ca fanii nationalei au apreciat aceasta desfasurare de forte.

Mi se pare o initiativa foarte misto si utila atat pentru sponsori, cat si pentru fani si care poate aduce pe viitor si mai multa lume la stadion.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.