Cum sa bei corect un shot, sau mai multe! (video)

De cele mai multe ori cand iesim in oras se intampla sa bem si shot-uri. Fie ca e tequilla, fie ca e jagger sau mai stiu eu ce combinatii speciale, o seara reusita, tre’ sa contina si cel putin un shot de ceva.

Insa si shot-urile astea trebuie baute cu atentie si moderatie pentru ca uneori se poate termina prost.

Tort 20 Shot-uri - Shoteria

Pentru ca in perioada 14 septembrie – 18 octombrie sarbatorim cea de-a 13-a luna a anului si anume Shotembrie, cei de la Shoteriastatie de prima alcoolizare, statie de reabilitare, au facut un ghid care celebreaza ritualul shot-ului.

Sunt cateva reguli de bun simt de care trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa bem shot-uri.

Ce-am retinut din acest clip? Niciodata, dar absolut niciodata nu comanda Assisted suicide! :))

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

In alte stiri, ar trebui sa stiti ca cei de la Shoteria au lansat  o provocare aniversară, sub numele “Nascut în #Shotembrie”.

Pentru a participa la provocare, trebuie sa trimiteti “dovezile” voastre, sub formă de fotografie sau video, prin care sa demonstrati cat mai convingator cum sarbatoriti luna shot-urilor, impreuna cu prietenii.

Imaginile si filmuletele vor trebui postate pe pagina de Facebook Shoteria, cu titlul: “Nascut in #Shotembrie”, iar cei mai norocoși dintre sarbatoriti vor fi premiati cu un Tort de Shot-uri – a cate 20 shot-uri.

Tort 100 Shot-uri

Cu ocazia lunii #Shotembrie, a fost prelungit si programul de lucru de la Shoteria cu inca o zi, astfel ca sunteti asteptati de miercuri pana sambata sa va luati portia de shot-uri la inceputul serii si sa revenit la final pentru reabilitare.

Distractie placuta!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.