Concurs: doua invitatii duble la concertul Firma din Gradina cu Filme

Trupa Firma isi va lansa maine seara noul videoclip in cadrul concertului sustinut la Electro Acoustic Garden la Gradina cu Filme din Bucuresti.

Baietii au revenit in atentia noastra anul trecut cand ne-au prezentat primul volum al celui de-al treilea album de studio.

Firma - Electro Acoustic Garden

Anul acesta au avut foarte multe concerte, iar pe 11 septembrie vor veni in formula extinsa “acustica” la Gradina cu Filme.

Eu am pentru voi doua invitatii duble la acest concert, iar daca vreti sa participati la concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa-mi spuneti printr-un comentariu “Care este piesa voastra preferata din repertoriul trupei Firma?”

Concursul incepe acum si se incheie vineri, 11 septembrie, la ora 12:00, atunci cand voi anunta si cei 2 castigatori. Spor!

Update:

Concertul din seara asta a fost amanat din cauza vremii pentru o data care va fi anuntata ulterior. Eu am ales insa deja castigatorii, iar invitatiile vor fi valabile atunci cand o sa fie reprogramat concertul.

Asadar, cei doi castigatori sunt: Daniela Dobrescu si Andreea Cirjan. O sa primiti toate detaliile pe mail, deindata ce le aflu si eu de la organizatori!

Multumesc de participare!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

Comments are closed.