Telekom transmite live concertele de la Sziget Festival 2015

Dupa ce au transmis live concertul Robbie Williams de la Bucuresti, iata ca cei de la Telekom vin cu o noua supriza pentru fanii muzicii de calitate. Astfel, in perioada 10-16 august veti avea ocazia sa urmariti in direct concertele de la Sziget Festival 2015.

E o oportunitate foarte mare pentru cei care n-ajung anul acesta pe Insula Libertatii din Budapesta de a vedea care este atmosfera la cel mai mare festival din Sud-Estul Europei.

Telekom - Sziget Festival Live

Telekom va asigura peste 60 de ore de livestreaming HD de la festival de pe patru scene diferite, iar printre trupele care si-au dat acceptul pentru transmisie live se numara Alt-J, Gogol Bordelo, Awolnation, Enter Shikari, The Subways, The Thing Things si multi altii.

Concertele vor putea fi urmarite gratuit pe telekom.ro/festival-sziget, iar cel mai probabil va fi anuntat in curand si programul transmisiunilor live. Eu o sa incerc sa tin steagul sus la mai toate concertele transmise de ei, ca sa puteti sa faceti print-screen sa-mi aratati si mie :))

Sper sa reuseasca sa obtina acordul si de la headlineri pentru ca ar fi fain sa vedeti si voi concertele sustinute de Robbie Williams, Florence + The Machine, Avicii, Major Lazer, Kings of Leon, Ellie Goulding, The Script, Limp Bizkit sau Kasabian.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Cea de-a 23-a editie a Sziget Festival are loc in perioada 10-16 august 2015 pe Insula Obuda din Budapesta, supranumita si Insula Libertatii. Pe langa artistii enumerati mai sus, vor mai veni si Asaf Avidan, Gentleman, Selah Sue, Foals, Interpol, Jamie Woon, Gramatik, Rudimental, Martin Garrix si multi altii.

Eu voi fi prezent acolo toata saptamana si o sa va tin la curent cu ce se intampla in fiecare zi de festival. O sa incerc sa va tin la curent si cu concertele transmise live de Telekom, asta asa, ca sa nu ma urati prea mult.

What you SZI is what you GET!

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.