Ronnie O’Sullivan vine la Bucuresti. Cat costa biletele?

Veste foarte buna pentru fanii snooker-ului si in special pentru fanii lui Ronnie O’Sullivan. Cvintupul campion mondial va sustine doua meciuri demonstrative la Bucuresti si la Cluj-Napoca.

Adversarul sau va fi un alt campion mondial, Stuard Bingham, astfel ca ne asteapta doua meciuri interesante, care se pare ca vor fi transmise si la TV.

Ronnie O'Sullivan
Foto: ronnie-osullivan.com

Demonstrativele vor avea loc pe 21 noiembrie la Bucuresti si respectiv pe 22 noiembrie la Cluj-Napoca, dar momentan inca nu se stiu si salile in care se vor disputa.

Conform evz.ro, la Bucuresti sala va avea in jur de 2.000 de locuri, iar conform stiridesport.ro, meciul demonstrativ va avea loc la Sala Polivalenta.

Biletele urmeaza sa se puna in vanzare in curand pe Eventim.ro si vor avea preturi cuprinse intre 70 si 100 RON.

Momentan asteptam cu totii mai multe detalii din partea organizatorului, omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a adus si Barcelona la Bucuresti acum trei ani pentru un meci amical cu Dinamo.

Eu unul sunt foarte entuziasmat de aceasta veste si chiar imi doresc sa merg la unul din cele doua meciuri demonstrative.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.