refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Florence, absolut minunata in ziua 0 la Sziget Festival 2015

Spre deosebire de anii trecuti, de data asta Sziget Festival ne ofera inca din zilele 0 si -1 concerte si experiente foarte tari.

Deja nu mai e timp de acomodare, iar ziua de marti s-a dovedit a fi una foarte plina din punct de vedere concertistic.

Sziget Festival 2015 - day 0-29

Pana trecem insa la concerte, e de amintit ca Insula Libertatii si-a schimbat foarte mult infatisarea fata de cum arata in ultimii ani. Scena principala a fost mutata cativa metri mai in fata, iar World Music Stage e acum in locul unde era Sziget Circus anul trecut.

De fapt, cred ca in afara de cortul A38, totul s-a mutat sau s-a transformat. Ceea ce nu e neaparat de rau, pentru ca practic iti ofera o experienta noua de fiecare data.

Sziget Festival 2015 - day 0-1

Inca n-am apucat sa explorez toata insula sa vad ce si cum s-a mai schimbat, dar e timp destul pana duminica. Sper sa prind si o zi mai lejera in care sa nu alerg de la o scena la alta.

In ziua 0 am vazut nu mai putin de 7 trupe si artisti, ceea ce pentru o zi de Sziget e mult peste medie. Hai sa vedem cum a fost.

Sziget Festival 2015 - day 0-15

Am inceput devreme, la Main Stage cu Gentleman & The Evolution. Si pe el l-am vazut recent la Untold Festival si stiam in mare ce ne astepta.

Mi-a placut intotdeauna mesajul pieselor sale care indeamna la egalitate si, ca orice reggae artist, la pace si voie buna. Am avut parte si de un moment tribut Bob Marley si in mare parte atmosfera a fost degajata, daca intelegi ce vreau sa zic.

Sziget Festival 2015 - day 0-21

Am plecat insa pe la jumatatea concertului pentru ca voiam sa-i prind si pe Babylon Circus in cortul A38. Asadar, am dat reggae-ul pe ska-reggae, o alegere numai buna pentru agitatul din mine.

Trupa franceza stie sa puna multimea in miscare, iar mixurile de jazz, ska, rock, reggae si swing au facut deliciul celor prezenti, in ciuda caldurii care te facea oricum sa transpiri.

Sziget Festival 2015 - day 0-35

Din nou la scena principala pentru show-ul lui Asaf Avidan. L-am ratat pe israelian la Wonder Day anul trecut si-acum mi-a cam parut rau ca nu l-am vazut si la Mogosoaia.

Omul asta are o voce incredibila si transmite emotie prin fiecare por. Chiar daca el e destul de agitat pe scena, piesele sale parca nu sunt chiar atat de antrenante. A fost insa foarte fain concertul si e de revazut baiatul asta.

Sziget Festival 2015 - day 0-47

M-am intors apoi la A38 pentru ca voiam sa-i vad si pe olandezii de la Kensington. Am primit o recomandare de la cineva si chiar eram curios sa vad care-i faza cu ei.

N-am fost dezamagit, iar grupul care a sarbatorit anul acesta 10 ani de cariera a demonstrat ca are experienta scenelor mari si stie cum sa comunice cu publicul. Indie rock numai bun de ascultat la festivaluri.

Sziget Festival 2015 - day 0-53

Dupa o scurta pauza de masa si de baut palinca la un eveniment organizat pentru presa, urmatorul concert de pe lista a fost Subscribe.

Nu strica putina rockareala d-aia adevarata asa ca n-au lipsit mosh-pit-urile si pogo-urile. Cu ocazia asta am descoperit si Volt Stage-ul si ne-am bucurat de revederea cu trupa ungureasca.

Sziget Festival 2015 - day 0-58

Am prins-o si pe Selah Sue, la cortul A38. Pe simpatica belgianca e intotdeauna o placere sa o vezi live. Am vazut-o si la B’estfest in 2012 si acum doi ani la Arenele Romane si m-am bucurat de revederea cu ea.

Ne-a prezentat piese de pe noul sau album “Reason”, lansat in luna martie a acestui an, iar pentru cei care au vazut-o si la Bucuresti in luna mai, va anunt ca a fost in principiu cam acelasi show.

Sziget Festival 2015 - day 0-63

Capul de afis al zilei 0 de la Sziget Festival a fost insa concertul Florence + The Machine. Pentru mine a fost a treia oara cand i-am vazut live si se pare ca a fost cu noroc pentru ca a fost cel mai tare de pana acum.

Daca in urma cu doi ani plecam o zi de la Sziget pentru a ajunge in Cracovia pentru concertul lor, iata ca de data asta am avut ocazia sa-i vedem live chiar aici.

Sziget Festival 2015 - day 0-69

Florence este absolut minunata si stie cum sa vorbeasca cu publicul sau astfel incat sa-i emotioneze si pe cei mai morocanosi.

Am avut parte de un setlist mai lung ca la Werchter, iar la final cativa fani norocosi au avut ocazia s-o si imbratiseze pe scena.

Sziget Festival 2015 - day 0-76

O zi zero asadar foarte plina la Sziget Festival. Azi incepe oficial festivalul si, culmea, se anunta mai lejer, cel putin pentru mine. Sper sa am timp sa ma plimb mai mult pe insula, insa caldura mare te indeamna mai mult la leneveala la umbra cu o bere in mana.

Va las insa acum cu pozele de marti pe care le-am realizat cu un Sony a6000. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.