Programul complet de la Bucharest GreenSounds Festival 2015

Dupa o prima editie de succes, Bucharest GreenSounds Festival revine anul acesta pe 21-23 august tot in Parcul Herastrau din Bucuresti.

Festivalul se mareste si vom avea inca o scena, pentru si mai multa muzica in cele trei zile de festival. Locul de intalnire se muta si el, de la “Roaba de Cultura”, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.

Bucharest GreenSounds Festival

27 de artisti romani si straini vor urca pe scena in cele trei zile de festival, line-up-ul anuntandu-se mai mult decat interesant.

Hai sa vedem ce ne-au pregatit organizatorii anul acesta:

Bucharest Green Sounds 2015 - ziua 1 Bucharest Green Sounds 2015 - ziua 2  Bucharest Green Sounds 2015 - ziua 3

Cu headlineri ca Asian Dub Foundation, Subcarpati, Guano Apes, Fun Lovin’ Criminals, De-Phazz, Nouvelle Vague, Dubioza Kolektiv si Moonlight Breakfast, editia 2015 a Bucharest GreenSounds Festival e de neratat, mai ales ca intrarea va fi libera.

Anul trecut ne-am distrat foarte tare acolo, si va recomand cu drag sa mergeti.

[divider2]

Bucharest GreenSounds Festival este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.