Hai sa sustinem sportivii Special Olympics Romania la Jocurile Mondiale

In perioada 25 iulie – 2 august, la Los Angeles vor avea loc Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics ce vor aduna la start sportivi cu dizabilitati din intreaga lume.

Si tara noastra va avea o delegatie destul de mare pentru aceasta competitie si pentru a-i sustine pe sportivii care ne vor reprezenta acolo, a fost creata o aplicatie speciala pe pagina de Facebook Special Olympics Romania.

Orice sportiv merita suporteri

Acolo o sa gasiti foarte multi sportivi romani celebri care au ales sa-si “doneze” fanii. Practic fiecare dintre ei isi aduna o echipa de sustinere pentru sportivii Special Olympics Romania.

De obicei astfel de competitii nu primesc suficienta atentie din partea mass-media si singurul sprijin pe care-l au sportivii vine de la familie. Prin aceasta campanie speram sa le oferim reprezentantilor nostri suporteri adevarati, care sa-i sustina in competitia de la Los Angeles.

Eu am intrat in echipa de sustinatori ai Anei-Maria Branza pentru ca ne stim de ceva vreme si am mai facut fapte bune impreuna.

Voi puteti insa alege orice alt sportiv, fie ca e vorba de Nadia Comaneci, Andrei Rosu, Catalina Ponor, Cristina Varzaru sau George Ogararu.

Hai sa le aratam ca nu sunt singuri si ca au in spate o echipa mare de sustinatori. Sper ca acest lucru sa-i motiveze si sa se intoarca de la Jocurile Mondiale si cu cateva medalii.

[divider2]

Fundatia Special Olympics din Romania a fost infiintata in noiembrie 2003, ca parte integranta a miscarii sportive internationale Special Olympics. Aceasta organizatie  contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si calitatile sportive prin intermediul programelor de pregatire si a evenimentelor competitionale, organizate pe tot parcursul anului.

Astfel, sportivii nostri au ocazia de a deveni membri activi ai familiei si ai comunitatii din care fac parte. Special Olympics constituie o experienta care insufla energie, sanatate, incredere in sine si bucuria de a trai.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.