Hai s-o cunoastem impreuna pe Antonia! (concurs)

Majoritatea prietenilor mei stiu ca febletea mea din showbiz-ul romanesc este si va ramane pentru multa vreme Antonia. Chiar daca acum are mai mult treaba cu Alex Velea, asta nu inseamna ca nu imi mai place de ea.

Eh si cand cei de la Lipton Ice Tea au lansat campania “Mi-e vara” cu Antonia in rol principal va dati seama ca m-am bucurat, mai ales ca printre premiile oferite la concursurile pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea se numara si o sedinta foto cu ea.

Lipton Ice Tea- #mievara - Antonia

In plus, aceasta intalnire cu Antonia a fost gandita ca un workshop privat pentru cei care isi doresc sa invete mai multe despre fotografiere si despre crearea de videoclipuri de la regizorul Iulian Moga si fotograful Gabriel Hennessey, in care cei trei vor oferi tips&tricks din experienta lor de pana acum.

Una din provocarile lansate de Lipton Ice Tea este de a fotografia sticla ta de Lipton intr-un cadru inedit, de a o duce unde n-a mai fost pana acum vreo sticla de Lipton. Apoi sa lasi un comentariu la postarea asta cu poza ta.

Pentru ca #mievara, am facut si eu cateva poze mai mult sau mai putin artistice si inca nu m-am hotarat pe care s-o aleg ca sa ma inscriu si eu in concurs. Ma gandeam ca poate ma ajutati voi cu treaba asta, asa ca iata unde am dus eu sticla mea de Lipton Ice Tea.

#mievara - Lipton Ice Tea

1. Pe un teren de golf, ca asa e fara stres

Lipton Ice Tea - #mievara2. In Cetatea Alba Iulia, la o discutie despre vara cu domnul din imagine

#mievara - Lipton Ice Tea - Transfagarasan

3.Pe Transfagarasan dupa o cursa de 21 km pe cel mai frumos drum din Romania

#mievara - Lipton Ice Tea - Balea Lac

4. La Balea Lac, intr-un moment de relaxare

[divider2]

Asadar, daca vrei si tu sa participi evenimentul cu Antonia, Iulian Moga si Gabriel Hennessey fii creativ si posteaza poza ta cu sticla de Lipton Ice Tea intr-un cadru inedit aici pana pe 15 iulie si poti fi unul din cei trei castigatori.

Sau daca te pricepi la remake-uri, Lipton Ice Tea te provoaca sa incarci pe wall-ul lor o poza sau un video in care sa faci remake la una dintre scenele din videoclipul #mievara. Trebuie sa fie ceva scurt, de impact si convingator. Poti afla mai multe detalii aici.

Acestea ziind fise, eu cu ce poza din cele patru ar trebui sa ma inscriu in concurs?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.