Hai cu mine la “I am the Rocker”! (Concurs)

Nici nu m-am intors bine de la Rock Werchter ca la Bucuresti ma asteapta un alt festival de rock. Pe 4 si 5 iulie, la Romexpo are loc prima editie a festivalului “I Am The Rocker”, iar eu am pentru voi 3 invitatii duble de dat la concurs pentru ambele zile de distractie.

I am the Rocker 2015

Pana atunci, ar fi bine sa va prezint totusi programul complet al celor trei scene care vor fi amplasate in spatiul de concerte.

Din pacate unele trupe se vor intersecta ca program, dar asa e pe la toate festivalurile si nu prea ai cum sa vezi chiar tot ce iti doresti. Nu trebuie sa sariti acum la gatul organizatorilor :D

Sambata, 4 iulie 2015 Program I Am The Rocker - sambata 4 iulie
Duminica, 5 iulie 2015Program I Am The Rocker - duminica 5 iulie

Acum ca ati vazut ce va asteapta, vreau sa stiu de la voi care sunt trupele pe care doriti sa le vedeti cel mai tare la I Am The Rocker? Lasati-mi intr-un comentariu numele lor si eventual si un motiv pentru fiecare in parte, iar vineri, pe 3 iulie, sfantul random.org o sa aleaga 3 castigatori care vor avea acces in ambele zile de festival.

Hai ca nu e greu! Rock on!

Update:

Se pare ca festivalul “I am the Rocker” a fost reconfigurat, iar la Bucuresti vor ajunge mai putine trupe decat a fost anuntat initial.

Asadar, festivalul va avea loc in Silver Church, sambata urmand sa urce pe scena legendarii Black Star Riders (The New Thin Lizzy) alaturi de , Arkona si Hatemode, iar duminica Kistvaen, Goodbye To Gravity, Days of Confusion si Negative Core.

Chiar daca unele din trupele pe care le-ati lasat in comentarii nu mai vin, am zis totusi sa aleg dintre toti participantii la concurs, iar fratele random.org a decis ca Andrei, Simona si Anca Alisa sa fie cei trei castigatori.

O sa primiti detaliile pe mail. Va multumesc tuturor pentru participare si imi pare tare rau ca nu se mai tine festivalul in setupul initial.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

15 Comments

 1. Diamonds are forever, Dream Theater si Carcass.
  Diamonds are forever: români, metal de calitate, adus niște influențe străine în muzica metal din România, deci de apreciat.
  Plus au deschis concerte cu trupe mai mari, au făcut cover The Prodigy.
  Carcass – trupă death metal veche; calitate și sunt o influență pentru trupele nou apărute dar și-au păstrat stilul aproape old-school, death-metal curat.
  Dream Theater – taticii metalului.

 2. Pentru Dream Theater si Goodbye to Gravity…
  Pentru ca rock si Celelalte Cuvinte…si pentru ca Diamonds are forever :)

 3. Dream Theater – progresiv la maxim :)
  Carcass – unici in lumea metalului-mortaciune :)) )
  Mayhem – bunicii blackului si bineinteles Hellhammer, sa nu uitam
  BSR – sa ne simtim un pic si ca in copilarie, anii 80 :D
  Myrath – de curiozitate, suna bine inregistrarile

 4. Mayhem ma intereseaza cel mai tare fiind una dintre trupele mele preferate, mai ales ca acum cativa ani s-a anulat concertul lor din Cluj. In alta ordine, ma bucur ca ii revad pe White Walls pe o perioada de inactivite. E una dintre cele mai notabile trupe romanesti.

 5. Dream Theater, pentru incredibilul instrumental si minunata voce si pentru emotiile oferite prin trecerile spontane de la alert la calm, pentru operele lor de arta :)

  Skindred, pentru energia si nebunia lor

  Celelalte Cuvinte, pentru sentimentul de nostalgie pe care mi-l ofera

 6. Mayhem, Dream Theater si Soulfly. De ce? Pentru ca sunt trupele care imi fac placere sa le ascult mai mereu iar un asemenea fest nu trebuie ratat.

 7. Mayhem – premiera in Romania, fiind si una dintre cele mai bune trupe legendare black.
  Soulfly – pentru ca doar cu niste ritmuri agresive poti scapa de matreata :P , Max stie.
  Dream Theater – una dintre cele mai bune trupe de metal progresiv, niste profesionisti intr-ale showului.
  Carcass – sper sa vina..
  I am The Rocker \m/

 8. Merg la festival pentru Carcass, trupa mea preferata de melodeath, care s-a reunit dupa mult timp de inactivitate si a scos si un album de 5 stele.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.