Descarca aplicatia Untold, joaca-te si poti castiga o invitatie la festival

Aplicatia Untold este disponibila deja in AppStore (iOS) si Google Play (Android) si vine cu surprize pentru cei care o vor instala.

Pe langa informatiile utile legate de line-up, programul complet al festivalului, harta festivalului cu toate punctele de interes si galeria foto de la eveniment, utilizatorii pot castiga un abonament la Untold Festival.

Undold app undold app - play and win

Tot ce trebuie sa faceti este sa va “jucati” in labirintul ce completeaza logo-ul festivalului si sa duceti punctul rosu pana in centrul imaginii intr-un timp cat mai scurt.

Apoi va lasati datele personale, iar cel mai rapid timp castiga un abonament de 4 zile la Untold Festival.

Descarca aplicatia

iOs Android

Intotdeauna mi s-au parut foarte utile aplicatiile pentru festivaluri si ma bucur ca si cei de la Untold Festival au una. Mai e mai putin de o saptamana pana cand vom scrie povestea Untold la Cluj-Napoca, iar pe langa lucrurile pe care trebuie sa le pregatiti inainte de festival, eu va recomand sa va instalati si aplicatia.

Eu deja mi-am facut programul si mi-am adaugat in aplicatie toti artistii pe care vreau sa-i vad, asta ca sa fiu sigur ca nu ratez pe nimeni.

untold app - line-up untold app - schedule

In alte stiri, se pare ca cei de la Wu Tang Clan nu mai vin la Untold Festival, o situatie regretabila, pe care organizatorii au anuntat-o foarte profi. Din pacate se mai intampla si d-astea. La Rock Werchter de exemplu, au anulat Foo Fighters, Sam Smith si Jessie J.

Sunt convins insa ca avem de unde alege si ca o sa fie o experienta de neuitat pentru multi dintre noi, iar ca sa inchei cu o veste buna, vom avea Wi-fi gratuit la festival, multumita celor de la Digi Mobil. Be there!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.