Programul pe zile la Electric Castle Festival 2015

A mai ramas deja mai putin de o luna pana la editia de anul acesta a Electric Castle Festival, iar organizatorii ne-au pus la dispozitie in sfarsit si programul pe zile si pe ore pentru fiecare scena in parte.

Mi se pare ca e destul de echilibrat si daca as fi mers, cu siguranta as fi putut vedea live toti artistii pe care-as fi vrut. Acum mnah… depinde de gusturile fiecaruia pe cine vrea sa vada.

Electric Castle 2015

Asa e la toate festivalurile mari. N-ai cum sa-i vezi pe toti si uneori esti pus sa alegi intre unul, doi sau poate chiar trei artisti preferati care sunt pe scena in acelasi timp. Nu fiti suparati din cauza asta pentru ca vor mai fi cu siguranta ocazii sa-i vedeti si pe cei pe care-i ratati acum.

Iata asadar cum se prezinta programul pe zile la Electric Castle Festival 2015:

Electric Castle 2015 - program ziua 1 Electric Castle 2015 - program ziua 2 Electric Castle 2015 - program ziua 3 Electric Castle 2015 - program ziua 4

Abonamentele pentru cele patru zile de festival sunt deja sold-out de ceva vreme, dar cei care doresc sa mearga la Electric Castle Festival anul acesta mai au inca varianta biletelor de o zi. Asta in special daca vreti sa vedeti doar o trupa anume sau v-ati trezit prea tarziu ca vreti sa mergeti la acest festival.

Mi-as fi dorit tare mult sa vin si eu la cea de-a treia editie de Electric Castle, mai ales ca am fost la toate de pana acum si v-am dat deja 10 motive sa mergeti si voi acolo, dar din pacate si din fericire in acelasi timp, eu o sa merg la Rock Werchter in Belgia, la un alt festival ca are loc in aceeasi perioada.

Despre trupele pe care o sa le vad acolo urmeaza un articol separat. Voi sa va distrati la EC si pentru mine si sa nu uitati sa fluturati steagul Romaniei!

Voi pe cine vreti sa vedeti neaparat anul acesta la Electric Castle?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.