Abia astept Comic Con-ul de anul asta!

Weekend-ul asta, la Romexpo, are loc cea de-a treia editie a East European Comic Con, cel mai mare eveniment destinat pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est.

Evenimentul a crescut foarte mult de la an la an si organizatorii s-au straduit sa aduca de fiecare data invitati speciali pe masura asteptarilor. Anul acesta ma bucur tare mult ca vom avea ocazia sa-i intalnim pe Robert Knepper (T-Bag din Prison Break, Samuel Sullivan din Heroes), Kristian Narin (Hodor din Game of Thrones), John Noble (Denethor din The Lord of The Rings), Manu Bennett (Cirux din Spartacus), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si pe Dan Starkey ( Strax din Doctor Who).

comic-con

In plus, o parte din distributia serialului romanesc UMBRE, va fi prezenta anul acesta la Comic Con si poate o sa ne plimbam si cu taxi-ul lui Relu (asta n-a fost confirmat inca, dar cred ca ar fi tare). Daca nu, o sa ne suim si-o sa ne facem selfie-uri pe Tronul de Fier din Game of Thrones sau o sa trecem prin TARDIS-ul din Dr. Who.

East European Comic Con ofera o gama larga de activitati, de la zone de video gaming si boardgames la aleea artistilor, recuzita de film, panel-uri de Q&A cu actorii mai sus mentionati sau creatori de content pe YouTube (pe langa cei din Romania, vom avea ocazia sa-l cunoastem si pe Michael Stevens, fondator al celebrului canal Vsauce).

east european comic con 2015

Cred ca nu trebuie sa fii cel mai mare geek ca sa intelegi ca ce se va intampla la Bucuresti in weekend-ul 8-10 mai este intr-adevar impresionant. O sa vina foarte multi vizitatori si din afara tarii la aceasta conventie si cred ca ar fi pacat sa nu mergeti si voi, macar din curiozitate.

Din fericire inca mai sunt bilete disponibile, chiar si la panel-urile cu actorii de mai sus, asa ca daca inca nu ti-ai luat bilet, mai ai o sansa.

Ne vedem pe-acolo!

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.