Trei idei de vloguri semipreparate de marti

Vlogging-ul devine din ce in ce mai popular si la noi in tara, iar ultimul an am vazut ca mai multi prieteni de-ai mei au inceput sa cocheteze cu acest concept. Unii mai bine, altii mai putin bine, dar important este ca au incercat, iar unii inca se mai tin de treaba asta.

vlogging

Astazi o sa va prezint trei vloggeri pe care-i urmaresc saptamanal si care cred eu ca fac o treaba foarte buna. Titlul acestui articol nu este ales intamplator si o sa vedeti si de ce. Sa incepem:

Trei Idei – by Ariel Constantinof

Acum vreo luna jumate, Ariel imi spunea ca ar vrea sa porneasca un vlog in care sa prezinte trei idei misto din cartile pe care le citeste. Mi s-a parut o idee faina si chiar mi-a aratat inainte de a publica primul episod, un scurt preview pentru a primi feedback.

Mi-a placut tare mult abordarea, iar in prezent a ajuns deja la cel de-al saselea episod si se vede o evolutie clara de la episod la episod. Atat din punct de vedere al continutului, cat si al calitatii clipului (grafica, animatii, etc.)

O sa va las acum sa urmariti unul din episoadele mele preferate de pana acum. Va las doar unul, pentru ca mi-e lene sa le pun pe toate aici. Puteti insa sa urmariti toate episoadele din Trei Idei pe canalul de Youtube al lui Ariel.

Opinii SemiPreparate

Suntem mereu pe fuga, nu avem tot timpul timp sa gatim, ne-am saturat de comandat mancare sau de oprit la shaormeria din colt, asa ca de multe ori apelam la produsele semipreparate pentru a pregati o portie de mancare rapid.

Cam asa a aparut si vlogul Opinii SemiPreparate pentru a ne ajuta pe noi sa luam decizii in cunostinta de cauza. De cele mai multe ori produsele sunt ambalate, nu poti sa le vezi sau sa stii dinainte ce gust are. Ei bine, baietii astia le “testeaza” pentru noi si ne prezinta opinii cat de cat obiective legate de diverse produse semipreparate. Evident, gusturile se discuta si e posibil ca ce le place lor, tie sa nu-ti placa sau invers, dar ideea e ca ai un punct de pornire. Iata un exemplu:

Au lansat deja pana acum doua sezoane de Optinii SemiPreparate, cu 7, respectiv 14 episoade si au si o pagina de Facebook unde mai arunca si acolo cateva opinii din cand in cand. Trebuie sa le multumim lui Alin Stoica si lui Bogdan Florea pentru idee si sa le uram succes in continuare.

Vlogul de Marti – by Anne-Marie Chelariu

Am lasat-o la final pe Anne Marie pentru ca ea este cea mai veche in acest domeniu din cele trei vloguri prezentate aici si pentru ca am urmarit-o evoluand inca de la primul ei clip postat acum mai bine de doi ani.

Anne a evoluat extrem de mult si a reusit sa adune o comunitate de peste 30.000 de abonati pe canalul ei de Youtube. Asa cum zice si ea, incearca sa se faca de ras, ca sa te faca pe tine sa razi. Posteaza de doua ori pe saptamana – Vlogul de Marti, martea, evident, si Extra-ul de Vineri, care apare, ati ghicit, vinerea. A creat si doua personaje amuzante, “Crazy Iolanda” si “Vevevista hastemelista”, iar urmaritorii ei au si un nume specific: martieni.

Colaboreaza des si cu ceilalti vloggeri romani, iar cea mai recenta isprava si pentru care o si felicit o reprezinta Imnul Vloggerilor. A pornit de la o idee pe care a avut-o ea acum un an si s-a concretizat intr-un clip foarte fain lansat saptamana trecuta in online-ul romanesc.

Acum ca ati citit tot articolul sper ca ati inteles si jocul de cuvinte din titlu si ca nu trebuie sa urmariti vlogurile astea doar martea :)) .

Nu uitati sa dati subscribe la fiecare-n parte si sa-i urmariti de fiecare data cand posteaza ceva nou. Daca va si place ce posteaza, sa stiti ca sunt convins ca vor aprecia share-urile voastre.

Voi ce vloguri urmariti?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.