Hai sa vedem care-i mai tare la Mortal Kombat X la #blp7

Cea de-a saptea editie de Bloggers Lan Party are loc sambata aceasta la Impact Hub din Bucuresti. De data asta, pe langa jocurile clasice de calculator, se va lasa si cu bataie, pentru ca se anunta un mare campionat de Mortal Kombat X, adica cel mai nou joc din serie, proaspat lansat saptamana asta.

Ne vom imparti in doua echipe, una de bloggeri, alta de cititori, iar unul din cititori, ati ghicit, va fi ales dintre voi, cei care cititi articolul asta.

blp7

Tot ce trebuie sa faci daca vrei sa petreci si tu intreaga zi de sambata, 18 aprilie 2015, alaturi de noi este sa imi lasi un comentariu in care sa-mi spui care este personajul tau preferat din universul Mortal Kombat si sa-mi spui si de ce.

Maine dupa-amiaza aleg un castigator asa ca rugamintea e sa lasi o adresa de mail valida, ca sa te pot contacta in caz ca vei castiga. Mult succes!

Update: Castigatorul este de fapt o castigatoare si se numeste: Anca. O sa primesti pe mail toate detaliile.

[divider2]

Bloggers Lan Party 7 este un eveniment Eventur susținut de Digi Net, Manvenhut, Bitdefender Antivirus, Logitech și Likeit, cu susținerea Impact Hub.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

  1. Goro, neiscusorule, pentru ca rupea tot si nu era nevoie de mai mult de 3-4 uppercut-uri si niste stomp-uri ca sa il faci praf pe bunul tau prieten cu care imparteai tastatura pe care jucai la dublu. Cand venea vorba de razbunare bruta, Goro era raspunsul!:))

  2. Catwoman. Nu pentru decolteu sau costumul mulat. Pentru lasso grip si raging cat moves. Daca mai pun la socoteala si nine lives, e perfect character to play with.

  3. Depinde intre Subzero si Scorpion , la fiecare versiune tot schimba ceva , am vazut ca la MKB X au 3 stiluri diferite pentru fiecare “clasa” .

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.