Competitiile sportive creeaza prietenii

Acum vreo cinci ani si-un pic a luat nastere fenomenul blogosferic numit #fotbaltweetmeet. O initiativa pornita din joaca, dar care ulterior s-a transformat in ceva mai mult si care mie personal mi-a adus pe langa satisfactia unor evenimente reusite si cativa prieteni foarte buni.

Acelasi lucru se poate spune si despre ceilalti participanti, care multi dintre ei s-au intalnit prima data la o astfel de competitie, iar acum sunt prieteni nedespartiti.

FotbalTweetMeet2

Daca la #fotbaltweetmeet ne-am cunoscut si impretenit majoritatea bloggerilor fotbalisti ce locuiau prin Bucuresti, odata cu prima editie a Cupei Bloggerilor s-au largit orizonturile si lumea noastra s-a marit si mai mult.

Acum stiu ca am cu cine sa beau o bere si in Cluj, si in Medias, si in Brasov si chiar si in Republica Moldova. Pe langa orgoliile si tensiunile de pe teren, important era ca dupa meci toata lumea se saluta cu toata lumea si ramaneam prieteni indiferent de rezultatul final.

  

Am organizat patru editii de Cupa Bloggerilor la Fotbal si sunt recunoscator pentru faptul ca am intalnit atat de multi oameni faini cu care am impartit amintiri frumoase. Poate reusim anul acesta sa facem si o editie aniversara, dar sa vedem cum imi permite timpul sa ma organizez in acest sens.

Echipa Bloggerilor a luat nastere tot in urma #fotbaltweetmeet-urilor pentru ca au inceput sa vina invitatiile catre noi pentru a juca impotriva altor echipe. Fie ca am intalnit Nationala Artistilor, Echipa Jandarmeriei sau echipele corporatiilor sau ale agentiilor, important era ca ne adunam de fiecare data cu acelasi chef de joc alaturi de prieteni.

Cupa Prieteniei Bergenbier

Peste fix o luna ne adunam din nou, de data asta la Cupa Prieteniei Bergenbier si vom incerca sa facem o figura cat mai frumoasa si sa ne facem noi prieteni pe teren.

Competitia din Bucuresti Vest va avea loc la finalul lunii mai (22-24 mai), iar pana pe15 mai se poate inscrie oricine, fie ca are echipa sau nu. Trebuie doar sa-ti faci cont pe site-ul competitiei si sa-ti faci o echipa sau sa te alaturi unei echipe care are nevoie de jucatori.

Te asteptam si pe tine pe teren si abia asteptam sa ne imprietenim.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.