Barbatii ar trebui sa aiba mai multa grija de felul in care arata

Daca ii spui ca barbat unui alt barbat ca ai fost la un salon de cosmetica cel mai probabil o sa se uite chioras la tine si-o sa zica fie ca esti gay, fie ca esti “metrosexual d-ala”. Lucruri care evident, intr-o societate normala n-ar trebui sa fie oricum privite ca ceva negativ, dar mai avem mult pana acolo.

Este foarte important insa modul in care aratam si in care ne prezentam in fata celorlalti. Incepand cu hainele pe care le purtam si continuand cu felul in care ne este aranjat parul sau sanatatea dintilor.

 barboss
foto via

De barbierit presupun ca am invatat cu totii inca din pubertate cum se face, chiar daca unii prefera acum sa-si lase barba mai lunga. Insa asa cum am spus si intr-un articol anterior, si barbosii trebuie sa aiba grija de barba lor si sa o tunda periodic pentru a nu arata ca in epoca de piatra.

Pentru asta exista in prezent ateliere de tuns care sunt specializate fix pe asta si unde poti sa-ti arajezi atat parul din cap, cat si parul de pe fata. Plus ca, nah, un pic de ingrijire extra n-a stricat nimanui.

nomasvello pentru barbati

Oricat de barbos as parea eu, sa stiti ca sunt unele zone de pe corpul nostru unde chiar nu este indicat sa fie foarte mult par. Stiu ca uneori pare manly, dar chiar nu e, iar pentru cei care cauta solutii permanente de a renunta la parul nedorit, cei de la Nomasvello ofera tratamente de epilare definitiva cu IPL (lumina intens pulsata).

Tot la Nomasvello, cu ajutorul tehnologiei LED+Esthetic puteti sa va albiti si dintii intr-un mod mai rapid si mai putin dureros, iar daca aveti probleme cu tenul puteti apela la tratamentul de rejuvenare faciala. Eu am incercat atat albirea dintilor cat si epilarea definitiva si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultate. Partea si mai faina e ca totul s-a desfasurat foarte rapid si fara probleme.

Pandutzu - #teampanda

De asemenea, mi se pare important sa avem grija si de corpul nostru. Putina alergare inainte sau dupa birou nu strica nimanui sau acum ca tot s-a indreptat vremea, bicicleta ar trebui sa devina mijlocul de transport preferat al tuturor.

Daca insa nu-ti place sa alergi sau n-ai bicicleta, poti sa-ti iei un 7card cu care ai acces oriunde si oricand la peste 150 de cluburi sportive, fie ca vorbim de sali de fitness, cursuri de cycling sau bazine de inot.

Scapi de scuza ca “e prea departe sala si n-am timp sa ajung” deoarece cluburile partenere sunt impartite in tot orasul, fie ca vorbim de Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara sau Ploiesti.

Iata ca nu e chiar asa greu sa avem mai multa grija de noi, iar pe langa variantele propuse de mine aici, sunt convins ca mai sunt si altele, dar poate o sa le abordez intr-un articol viitor.

Tu cat de bine ai grija de tine?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. […] Cunoscutul blogger Pandutzu adera si el miscarii nationale  impotriva parului de prisos si sfatuieste cititorii sa aiba grija de aspectul lor, apeland cu incredere la servicii profesionale de ingrijire personala: „Oricat de barbos as parea eu, sa stiti ca sunt unele zone de pe corpul nostru unde chiar nu este indicat sa fie foarte mult par. Stiu ca uneori pare manly, dar chiar nu e, iar pentru cei care cauta solutii permanente de a renunta la parul nedorit, cei de la Nomasvello ofera tratamente de epilare definitiva cu IPL (lumina intens pulsata). Tot la Nomasvello, cu ajutorul tehnologiei LED+Esthetic puteti sa va albiti si dintii intr-un mod mai rapid si mai putin dureros, iar daca aveti probleme cu tenul puteti apela la tratamentul de rejuvenare faciala. Eu am incercat atat albirea dintilor, cat si epilarea definitiva si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultate. Partea si mai faina e ca totul s-a desfasurat foarte rapid si fara probleme.” Alte sfaturi date de Pandutzu le puteti citi aici. […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.