Daca ti-ai dorit vreodata sa inveti radio, acum e momentul

Nu stiu altii cum sunt, dar eu intotdeauna mi-am dorit sa fiu la radio. Inca de pe vremea cand eram mic si inregistram pe casete emisiuni inventate alaturi de fratele meu si de gasca de pustani din cartier.

Insa in afara de cateva aparitii in calitate de invitat si de cateva tentative de radio online acum vreo 7-8 ani, nu am dus acest vis pana la capat pana acum.

On Air

Nu as putea sa va dau un motiv anume pentru care nu s-a intamplat nimic in directia asta, dar as vrea sa cred ca inca n-a fost momentul pentru o astfel de etapa in viata mea.

Cel mai probabil insa mi-a fost frica de necunoscut pentru ca nu stiam exact ce presupune un astfel de job si daca chiar as avea skillurile necesare pentru acest lucru.

Din fericire insa, iata ca niste oameni cu experienta de ani de zile in acest domeniu organizeaza cursuri speciale pentru cei ca mine care isi doresc o cariera in radio.

Ateliere'LibeRadio

Este vorba de Ateliere’LiberRadio cu ajutorul carora te poti familiariza cu toate igredientele unui radio – de la dictie sau playlist la productie audio si emisiuni.

Asta inseamna 8 module (16 intalniri) de teorie si practica de radio know how de la opt speakeri cu experienta: Bogdan Serban, DJ Mazte, Delia Panait, George Mihalcea, Alexandru Anghel,  Ana-Maria Adam, Sorin Badea si Andreea Achim.

Ateliere’LibeRadio vor avea loc in perioada 10-26 martie 2015, iar taxa de participare pentru intreg programul este de 1.000 lei/persoana, ce nclude si modulul de mentorat sustinut de Bogdan Serban.

Pentru cei care isi doresc cursuri specifice pe un anumit domeniu, exista si cateva pachete speciale:

[divider2]

Pachete “Initiatice”

3 locuri / pachet | 2 Module = 4 Intalniri

Pret/pachet:  doar 350 lei

Pachete “Radio Personalitate”

“STIRIST, NU TRIST”  =  STIRI + REPORTAJ + DICTIE & VOCE

“CONTENT CON-SIS-TENT” = PRODUCTIE EDITORIALA + FRACTURI + PROGRAME

“PLAI CU PLAY” = PLAYLIST + PRODUCTIE AUDIO + Mentorat.  .

Pret/pachet = doar 550 lei / 5 locuri/fiecare pachet

[divider2]

voucher ed II voucher ed II cu 2

 Din pacate pe mine perioada cursurilor se intersecteaza cu turneul acustic Vunk si nu voi putea lua parte la toate modulele, dar pentru cei cu un job normal si cu ambitii mari, e foarte usor sa ia parte la aceste ateliere pentru ca in fiecare seara cursurile vor avea loc dupa ora 18:00.

Daca ti-ai dorit vreodata sa faci radio sau inca iti doresti asta, acum e momentul sa absorbi cat mai multa informatie de la persoanele care trebuie.

Mai multe detalii si inscrieri pe ateliereliberadio.ro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.