Vrei sa te simti liber? Alearga!

Cei care ma urmariti mai des ati observat faptul ca de mai bine de un an am inceput sa ies la alergat mai des, iar bicicleta a redevenit principala mea metoda de deplasare prin Bucuresti (si nu numai).

Pe langa motivatia de ma autodepasi la fiecare alergare si a-mi imbunatati timpii si distantele alergate, unul din motivele pentru care alerg il reprezinta libertatea.

running-man shutterstock_223478332
runner feet via shutterstock

Atunci cand alergi esti doar tu cu gandurile tale. Reusesti sa te deconectezi de tot si de toate (ar fi chiar dubios sa stai pe Facebook si cand alergi) si partea cea mai tare e ca esti liber sa-ti alegi traseul oricand.

Nu de putine ori am plecat la alergat cu un traseu in minte, iar la finalul “cursei” observam ca am fost pe un alt traseu, mult mai lung sau variat.. Fie ca e vorba de ture de parc, fie ca e vorba de alergat pe pista de atletism sau chiar pe trotuar sau la munte, esti liber sa alergi pe unde vrei.

knee pain - shutterstock_92175247
knee pain via shutterstock

Singurul lucru la care trebuie insa sa fii foarte atent/atenta este la accidentari. Daca nu faci o incalzire buna inainte de alergare sau daca uiti de streching-ul post alergare sau daca fortezi uneori mai mult de cat este cazul, te poti alege cu perioade in care sa nu poti alerga din cauza durerilor.

Tocmai de aceea am acceptat provocarea celor de la Secom, care au un supliment alimentar, MSM pe numele lui, care ajuta la reducerea inflamatiilor si a durerilor si sporeste mobilitatea articulara.

Ei m-au rugat sa povestesc un moment in care m-am simtit liber, iar pentru ca eu ma simt liber de fiecare data cand alerg, am ales sa fac un articol general.

running 2015 shutterstock_223132003
running 2015 via shutterstock

Dupa prima alergare pe 2015 in care am fortat un pic cam mult, am avut si eu niste probleme la genunchi care m-au tinut pe loc pana acum si chiar ma gandeam ca ar trebui sa incep sa iau si eu suplimente de acest gen.

Cu ocazia asta le voi incerca pe cele de la Secom si o sa revin si cu impresii dupa. Trebuie sa evit accidentarile daca imi doresc ca anul acesta sa particip la un maraton.

Va las acum cu un experiment interesant facut de ei intr-o cladire de birouri. sunt curios cum ati fi reactionat voi daca ati fi fost pusi in situatia respectiva:

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.