Si tu poti fi Vocea Porcului!

Pentru ca e clar ca eu n-o sa ajung niciodata concurent la Vocea Romaniei si n-o sa se intoarca niciodata Chiriluta si pentru mine, m-am gandit sa particip la un concurs pe masura talentelor mele.

Si cum Vocea Ursului Panda inca n-a fost inventata, am ales sa vin in ajutorul porcusorului Antrefrig care saracul si-a pierdut vocea de la strigat atata “FICAT! FICAT!” prin reclame.

Porcul Antrefrig

Asa ca pe antrefrig.ro s-a organizat un casting in care oricine poate deveni Vocea Porcusorului Antrefrig si isi poate auzi vocea in reclamele de la TV ale produselor Antrefrig.

Daca sunteti curiosi sa auziti si vocea mea suava de porcusor antrefrig, va invit sa urmariti clipul de mai jos. M-am vociFICAT, cum s-ar spune.


Ideea e destul de simpla. Iti faci cont pe site (in 2 timpi si trei miscari), iar apoi fie iti inregistrezi vocea direct, fie urci o inregistrare facuta separat (cu telefonul sau cu ce vrei tu).

Dupa ce primesti confirmarea o sa ai si tu un clip asemanator cu cel de mai sus, cu care o sa te poti lauda prietenilor tai.

Pana acum s-au inscris aproape 1000 de participanti, iar unii dintre ei au aparut deja si in reclamele difuzate la TV. Sper sa ma aud si eu cat de curand cu vocea mea pandiFICATA :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.