Poti sa ai parte si de distractie cu bani putini

Cele mai mari bucurii din viata de cele mai multe ori nu costa nimic. Uneori e suficient sa fii alaturi de gasca potrivita de prieteni, iar distractia e garantata indiferent daca actiunea are loc pe o insula exotica sau pe scara blocului in miez de noapte.

De cele mai multe ori, cei care stau si posteaza pe Internet poze cu ei in ipostaze care mai de care mai “arogante”, fac asta doar pentru a se lauda, nu pentru ca s-ar distra foarte mult in momentul ala.

Distractie cu bani putini

Asa ca impreuna cu cei de la KFC ne-am propus sa-i trollam un pic pe “copiii bogati ai instagramului” si sa le parodiem un pic pozele lor in care se lauda cu masini de mii de euro, avioane private sau bratari de aur. Eu prefer in continuare bratarile mele de la festivaluri in locul unora de aur :D

Stim cu totii ca la inceputul anului bugetele sunt usor avariate dupa sarbatorile de iarna, tocmai d-aia am salutat cu mare respect noile oferte pentru Smart Meniu.

Distractie cu bani putini 2

Daca si tu stii sa te distrezi cu bani putini si ai chef de trolling, te invit sa cauti si tu pe net o poza cu un pusti d-asta bogat si sa faci o parodie dupa ea pe bani putini. Urca apoi colajul tau pe Facebook si Instagram cu hastagurile #smartfun si #distractiecubaniputini si pe platforma SmartKids si ai sansa sa castigi cateva premii chiar interesante.

In fiecare zi cinci castigatori vor primi cate-un Smart Meniu, in fiecare saptamana se vor da cate trei bratari inteligente de fitness, iar la finalul campaniei marele premiu este de un iPhone 6. Eu zic ca merita sa castigi pe bani putini.

Distractie cu bani putini 3

Daca mai ai nevoie de inspiratie si nu te-au convins colajele mele, te invit sa vezi ce-au facut si tovarasii bunescu si zicu.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.