Doua noi reprezentatii pentru “Fantoma de la Opera” – 27 si 28 ianuarie 2015

Teatrul National de Opereta si Musical “Ion Dacian” ne aduce anul acesta in premiera in Romania spectacolul “Fantoma de la Opera”.

Cu aceasta ocazie va fi inaugurat si noul sediu al Teatrului de Opereta si Musical din Str. Octavian Goga nr. 1, in apropierea Bibliotecii Nationale.

Fantoma de la Opera - Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian

Celebrul musical scris de Andrew Lloyd Webber va fi pus in scena de Stephen Barlow, unul dintre cei mai apreciati regizori contemporani, iar din distributie fac parte Adrian Nour (Fantoma), Irina Baiant (Christine Daaé) si Florin Ristei (Raoul, Viconte de Chagny).

Premiera va avea loc pe 24 ianuarie 2015, iar biletele pentru primele doua reprezentatii (24-25 ianuarie) au fost epuizate rapid in cateva ore de la punerea in vanzare.

Spectacolul va fi insa pus in scena si pe 27 si 28 ianuarie, iar astazi tocmai au fost puse in vanzare biletele pe site-ul bilete.opereta.ro.

Eu mi-am luat deja biletele si va sfatuiesc sa faceti si voi acelasi lucru pentru ca am o banuiala ca se vor da foarte repede.

[divider2]

Judecand dupa rapiditatea cu care s-au vandut biletele la show-urile lui Andre Rieu si cele la Festivalul George Enescu, se pare ca publicul romanesc este avid de cultura, lucru care nu poate decat sa ma bucure.

Eu imi doresc foarte mult ca piata de musicaluri sa creasca si mai mult la noi in tara si sa vedem spectacole din ce in ce mai diversificate.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.