Big Hero 6 – altfel de supereroi

Saptamana trecuta am fost la avanpremiera celui mai nou film din universul Disney – “Big Hero 6” sau, cum a fost tradus in limba romana, “Cei 6 supereroi”.

Filmul pastreaza reteta Disney si reuseste sa te faca pe parcursul sau sa si razi, dar si sa umezesti un pic ochii. E un film pentru copii, dar de care se pot bucura la fel de bine si adultii.

Cei 6 supereroi

Nu stiu daca o sa genereze un fenomen similar cu “Frozen”, dar cred ca baietii vor fi destul de inspirati de aceasta animatie.

Mie mi-a placut inca de cand am vazut trailerul si imi doream sa-l vad si la cinema. Ce-a fost insa o premiera pentru mine a fost faptul ca l-am vazut dublat in limba romana.


Recunosc insa ca nu sunt fanul filmelor dublate, facand parte din generatia care a crescut cu Cartoon Network in limba engleza, dar n-a fost chiar atat de rau. Replicile au fost adaptate destul de bine pentru limba noastra, astfel incat sa nu se piarda farmecul filmului original.

“Big Hero 6” are premiera premiera vineri, 23 ianuarie, si o sa fie o perioada destul de lunga prin cinematografe. Eu l-am vazut la IMAX, ceea ce va recomand si voua.

[divider2]

P.S. Scurt-metrajul de la inceput, numit “Feast”, este savuros.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.