La Dominium Obor fumatul este interzis!

Saptamana trecuta am primit o veste foarte buna pentru nefumatorul din mine. Incepand cu 11 decembrie 2014, in restaurantul Dominium Obor fumatul este interzis, astfel ca ne vom putea bucura de gustul si mirosul mancarii fara sa mai simtim fumul celorlalti clienti.

Toata povestea a inceput in urma cu o luna, cand cei de la Dominium au realizat un sondaj de opinie printre clienti, iar 75% dintre cei care au raspus s-au declarat incantati de propunerea de a transforma unul din restaurante in “nefumator”.

shutterstock_43951678
No Smoking via Shutterstock

 In cadrul evenimentului de inaugurare a “noului” restaurant, am avut ocazia sa-l intalnim pe Petru Buiuca, castigatorul primului sezon al emisiunii Masterchef, care ne-a explicat faptul ca mancarea este mai gustoasa si atmosfera mult mai sanatoasa intr-un restaurant de nefumatori.

N-as vrea insa sa o dam acum in discutii despre fumatori vs. nefumatori pentru ca nu-si au rostul. E o initiativa pe care o sustin si care sper sa fie preluata si de alte restaurante din Romania.

Petru Buiuca - #obornefumator

Pe mine m-au castigat si cu siguranta data viitoare cand o sa aleg un loc unde sa iau cina sau pranzul, Dominium Obor o sa fie printre primele de pe lista.

Voi ce parere aveti despre aceasta initiativa? Credeti ca restaurantele ar fi mai goale daca ar fi interzis fumatul peste tot sau vom avea aceiasi oameni, dar intr-un mediu mult mai proaspat si sanatos?

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.