A aparut trailerul pentru Micul Print si este minunat

Probabil ca pentru multi dintre voi una din cartile preferate din copilarie este si a fost “Micul Print” a lui Antoine de Saint-Exupery. Recunosc ca si eu ma declar “vinovat” de acest lucru si chiar imi doream ca intr-o buna zi sa vedem si o ecranizare dupa aceasta poveste.

Nu mai avem insa foarte mult de asteptat, pentru ca pe 7 octombrie 2015 va avea premiera in Franta, in regia lui Mark Osborne, cel care a regizat si filmele The Spongebob Squarepants Movie si Kung Fu Panda. Pana atunci, va invit sa urmariti minunatia asta de trailer.

Filmul va avea doua variante, una in limba engleza si una in limba franceza (d-aia trailerul e in franceza).

Printre actorii care vor da voce personajelor din Micul Print in varianta in engleza se numara Mackenzie Foy, Rachel McAdams, James Franco, Marion Cotillard, Benicio Del Toro si Ricky Gerva.

Piesa din trailer se numeste “Somewhere only we know” si este cantata de Lilly Allen si a aparut anul trecut in reclama de Craciun de la John Lewis.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.