Filmul asta explica cel mai bine care-i faza cu “Ora de iarna”

In fiecare an, in ultima duminica din octombrie, trebuie sa ne dam ceasurile cu o ora in urma, pentru a ne intoarce la ora legala oficiala (ora de iarna) dupa ce in prealabil, am trecut la ora de vara in ultima duminica din martie.

Ora de Iarna

Scopul acestor schimbari este de a profita cat mai mult de lumina soarelui. Vara, dam ceasurile inainte pentru a ne desfasura principalele activitati pe lumina naturala, economisind astfel energia electrica necesara iluminatului.

Aceste schimbari pot provoca insa panica pentru unii oameni, care sunt confuzi din cauza lor, dupa cum se poate vedea si in filmuletul de mai jos.

“Trailerul” de mai sus este realizat de grupul umoristic Nacho Punch, care parodiaza un pic acest concept, transformand totul intr-o drama pentru omenire.

Pentru a face insa interesanta si aceasta postare, va rog sa-mi lasati un comentariu cu ora la care ati citit acest articol!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.