E atat de rau, ca-i bine (concurs)

Pe 4 decembrie, la Cinema Partia, Octavian Strunila ne invita la “E atat de rau ca-i bine!”, o piesa de teatru atipica, inspirata din viata reala.

Spectacolul este regizat chiar de Octavian, iar din distributie fac parte Anca Sigartau, Octavian Strunila, Sorana (ex-ASIA), Alin Panc si Alexandru Conovaru.

Pretul biletelor este de 45 RON la categoria I (parter si loje) si de 35 RON la categoria a II-a (balcon) si se gasesc pe bilete.ro si pe vreaubilet.ro.

Dar pentru ca eu sunt dragut, va ofer la concurs o invitatie dubla la acest spectacol daca imi raspundeti la urmatoarea intrebare:

Ce poate fi atat de rau, ca-i bine?

Concursul incepe acum si se termina vineri, 21 noiembrie, atunci cand voi alege si fericitul castigator prin random.org.

Mult succes!

E atat de rau, ca-i bine

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

  1. Panda tot aud bărbați căsătoriți dând sfaturi sa nu te căsătorești ca nu iti e bine si o sa iti facă capul calendar nevasta, etc. Rau cu rau dar mai rau e fara rau…si răspunzând la întrebare: e atat de rau sa fi căsătorit, dar e tare bine sa te aștepte dimineata la cafea si seara in pat:>

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.