Probabil cea mai misto campanie de a convinge oamenii sa vina la vot

La finalul conferintei IAA Young Professionals de aseara, Lorand Balint, managing director la Leo Burnett Romania, ne-a prezentat in premiera noile clipuri realizate pentru Asociatia Pro Democratia prin care indeamna populatia Romaniei sa vina la vot.

Ele vor aparea si pe TV, daca nu sunt deja, dar daca nu ati apucat insa sa le vedeti, le puteti urmari acum:

Sper sa fie eficienta aceasta campanie si sa mergem cat mai multi la vot pe 2 si 16 noiembrie. Kudos Leo Burnett Romania!

P.S. Daca tot sunteti aici si va intereseaza acest domeniu, va invit sa citit pana la capat si acest articol.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

10 Comments

 1. Slab taicutzule, slab! Parca-ar fi gandita de serviciul de propaganda PCR.Va jucati cu vorbele. Auzi, cea mai tare campanie…aveti boala clasamentelor. Poate ar fi mai bine sa mai cititi olecutza, sa ma mergeti otzarica pe la teatru, sa va rupetzi de manele si sa-i descoperiti pe clasici. Nici nu stiu ce sa va mai sfatuiesc.Auzi, cea mai tare campanie!

 2. sa nu uitam logourile de milioane de euroi care nu fac nici cateva sute de parai ;) cineva pierde contracte de publicitate daca se mai schimba lucrurile :))

 3. leo brunetu’ne arata ce-i aia pro, din moment ce te inspira, in orice mod. de exemplu, pe mine nu ma face sa ma duc la vot, haha, dar trebuie sa recunosc ca e poate singura (auto)cenzura reusita din ultimii x ani. de multa vreme.

 4. Sunt buni! Foarte buni cei de la Leo Burnett. Mai ales pe parte de manipulare subliminala.

  Subliminal, conform DEX: inferior pragului constiintei – sau altfel spus – urmariti un clip video de cateva secunde, apoi actionati ca si cand ati fi comandati de la distanta prin telecomanda.

  Unde anume se regaseste manipularea in aceste 2 clipuri? Peste tot. Cap-coada!

  Va propun sa urmati firul indiciilor si fiecare va vedea unde il duce:

  1) Cine a comandat campania?
  2) Cui i-a comandat campania?
  3) Cine este Stefan / Mihai? – indiciu: “Da bine ma… e soarta NOASTRA in joc!” Atentie, vorbesc de ei si nu de tara / populatie :))
  4) Cui se adreseaza ei ? Indiciu – “si asa ceilalti sunt prea multi”

  Ati ghicit cine si ce vrea de la voi? Daca nu, revedeti clipurile… de mai multe ori daca e nevoie. Pana va va dati seama sau… pana deveniti teleghidati si faceti ce vor ei. Una din doua :)) )

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.