Hai sa alergam prin centrul vechi de Halloween!

Conceptul de Old Town Race a aparut in primavara acestui an, atunci cand a avut loc prima cursa organizata pe strazile din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Ideea acestei curse era dea a oferi participantilor sansa sa descopere aceasta zona si dintr-o alta perspectiva. Prima editie, desfasurata pe 29 martie a avut doua probe – una de 5 km necompetitiva si una de 10 km competitiva, la startul careia s-au aflat peste 200 de participanti.

Old Town Race - Halloween

Pe 1 noiembrie are loc cea de-a doua cursa de acest gen, avand ca tematica Halloween-ul, astfel ca participantii sunt incurajati sa vina la alergare chiar si costumati.

De data aceasta vom avea parte de o cursa nocturna, primul start fiind programat la ora 17:00. Spun primul start pentru ca la aceasta editie vor fi trei probe distincte: 5 km (necompetitiv), stafeta de 2x 5km (competitiv) si 10 km (competitiv).

Harta-Halloween-Old-Town-Race

Primele doua probe vor avea startul in acelasi timp, in vreme ce proba de 10k va incepe la ora 18:30. De asemenea va fi si o proba speciala de 5km pentru copii cu varste intre 6 si 12 ani cu startul tot la ora 17:00.

Proba de stafeta este sold-out, dar inca mai aveti timp sa prindeti unul din ultimele locuri la probele de 5 si 10 km. Kiturile de participare sunt foarte interesante, iar ce e cel mai misto e ca medalia de finisher este fosforescenta, astfel ca o sa straluceasca pe intuneric.

Old Town Race - Halloween - medalie

Kit-5KM Kit-5KM-6-12-ani Kit-10KM Kit-Stafeta

Detaliile despre inscrieri, precum si regulamentul complet, pot fi accesate pe site-ul competitiei – 5km.ro.

Eu o sa particip la cursa de 10 km si sper sa scot un timp cat mai bun. Cu cine ma intrec pe 1 noiembrie in Centrul Vechi? :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.