Hai sa descoperim impreuna viitorul Internet & Mobile

Saptamana aceasta, pe 8 si 9 octombrie are loc Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014), cel mai important eveniment “business to business”, dedicat solutiilor digitale, mobile si software.

Pe langa prezentari foarte interesante ale unor speakeri de top de la Twitter, Facebook, Microsoft, Mozilla sau Shazam, vizitatorii vor avea ocazia sa testeze si cateva gadgeturi de ultima generatie, unele dintre ele, nelansate inca pe piata.

IMWorld 2014

Printre acesta se numara, Google Glass, smarphone-ul Flame de la Mozilla si noua lor tableta, nelansata inca, cateva drone profesionale (Phantom 2, Phantom 2 Vision Plus si Spreading Wings S900), noile smarphone-uri de la Lenovo, noua bratara de monitorizare a activitatii fizice Jawbone Up24, precum si  imprimante 3D si 3Doodler-uri.

Impatimitii de bitcoins, vor putea face tranzactii din lei in bitcoins si invers, cu ajutorul unui ATM special.

IMWorld 14

Tot la IMWorld 2014, participantii  vor avea ocazia sa o cunoasca pe Moon Ribas, «Femeia-cyborg», care si-a implantat un senzor care vibreaza la fiecare cutremur, indiferent de locul in care acesta se produce.

CONCURS

Se anunta un eveniment interesant in care vom avea practic un mic preview al viitorului in ceea ce priveste zona de Internet si Mobile, iar pentru ca nu vreau sa merg chiar singur, am pregatit pentru voi 3 invitatii regular pe care le ofer la concurs in cele ce urmeaza.

Tot ce trebuie sa faci este sa-mi lasi un comentariu in care sa-mi spui cum crezi tu ca va arata lumea Internet & Mobile peste 5 ani si ce inovatii vor aparea pana atunci.

Concursul incepe acum si dureaza pana marti, 7 octombrie, ora 18:00, atunci cand voi anunta si cei 3 castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org si vor fi contactati pe e-mail.

Mult succes!

Update: Cei 3 castigatori sunt: Cosmin, Cori si Razvan. Veti primi pe mail toate detaliile legate de cum puteti intra in posesia invitatiei.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

 1. Lumea se va mai calma puțin cu tehnologiile wearable (precum s-a dus și euforia tabletelor), dar, în același timp, fenomenul de “the internet of things” va fi mult mai pronunțat (smart car/home/cities).

 2. Nu stiu cat ar mai putea fi imbunatatite smartphoneurile si ce functii le mai pot adauga, dar cred ca se va dezvolta foarte tare zona de electrocasnice inteligente.

 3. Internet & Mobile = Total world domination :) Fara discutie viitorul se indreapta catre mobile. Acest lucru este imbratisat de catre intreaga lume, fie ca este vorba de publicul larg fie de furnizori de servicii de orice natura. Daca in zilele noastre Amazon face livrari cu drone aeriene, in timp ce Facebook dezvolta drone “purtatoare” de internet de dimensiunile unui avion cu siguranta inovatiile vor fi in domeniul accesibilitatii. Anytime, anyplace, anywhere.

 4. Cred ca viitorul va fi mobile & social. Conceptul de “sharing economy” a inceput sa prinda din ce in ce mai mult si companiile se adapteaza deja la acesta.

 5. Tendinta este clara: toata lumea va transmite informatii de oriunde, catre oricine, de pe orice dispozitiv – internetul mobil devine din ce in ce mai accesibil – viteza mai buna – ne mutam in cloud.
  Tehnologiei+Informație=Globalizare

 6. Big data, cloud, analytics si mobile sunt tendintele.
  Internet of things + neuromarketing + everything as a service deasemenea de luat in considerare.
  my 2c.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.