Esti tare-n barba? Hai la primul concurs de barbi si mustati din Romania

Weekend-ul acesta, pe 12 octombrie mai exact, in cadrul celei de-a 5-a editii a International Tattoo Convention de la Bucuresti va avea loc si primul concurs de barbi si mustati din Romania.

Responsabili de toata treaba asta sunt prietenii de la Barbosi – Comunitatea barbosilor si a mustaciosilor, care isi doresc ca astfel de competitii sa devina o traditie si in Romania, dupa modelul celor din strainatate, si , de ce nu, pe viitor sa trimitem si cativa romani la Campionatul Mondial de Barbi si Mustati

Primul concurs de barbi si mustati din Romania

Concursul de la Bucuresti va fi insa momentan unul relaxat, colorat, in care concurentii sunt sfatuiti sa-si asorteze vestimentatiile cu barbile si mustatile lor atunci cand vor pasi pe beardwalk. Juriul va fi format din admiratoare iubitoare de barbosi specialisti in domeniu si invitati straini.

Organizatorii spun ca nu trebuie sa purtati neaparat cea mai lunga barba/mustata (dar nici una de 2-3 zile) pentru competitie, ci ca o sa conteze mai mult stilul, atitudinea si felul in care le purtati.

[divider2]

Va puteti inscrie voi, tatii sau bunicii vostrii, la adresa 3barbosi@gmail.com (trimiteti o poza recenta, nume, prenume, oras si nr. de telefon).

Avand in vedere ca de vreo luna jumate tot cresc si eu o barba, e posibil sa ne intalnim pe beardwalk. Sa fie barba!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.