Capitan in Bucatarie – un proiect de urmarit

Luni seara, pe 13 octombrie mai exact, a avut loc mini-petrecerea de lansarea a emisiunii “Capitan in Bucatarie” a Cameliei Capitanu, un proiect tare simpatic ce merita urmarit in urmatoarea perioada.

Pe Camelia o stiu de aproape 4 ani, de cand a participat la un eveniment organizat de mine – PRIME Maraton (hah, uite ca s-a intors un pic roata acum :)) ) si probabil ne-am fi cunoscut de-acum 5 ani daca s-ar fi inscris in timp util la editia din 2009 a Maratonului :))

pandutzu si capitanul

Intre timp i-am tot urmarit activitatea si-am vazut ca tot cocheteaza cu actoria. Stiam ca prezenta nu stiu ce emisiune si la un moment dat am fost chiar la premiera primului ei film. Am vazut ca aparut si in reclame la TV, iar mai nou joaca si intr-un videoclip destul de controversat.

Luni, odata cu implinirea varstei de 25 de ani, Cami ne-a prezentat cel mai nou proiect al ei, si anume emisiunea “Capitan in Bucatarie”. Simpatica domnisoara ne invita sa descoperim faptul ca gatitul poate fi motiv de bucurie incepand chiar din piata si pana in farfurie.

Imi place abordarea pe care o are spre deosebire de alte show-uri de cooking. Pare mai pe intelesul tuturor si parca ma tenteaza si pe mine sa incerc retetele propuse de ea.

Acum nu stiu daca vrea sa fie concurenta lui Andrei Aradits, un alt actor proaspat devenit bucatar – Singur Cook, dar pot spune ca mi s-ar parea interesanta o colaborare intre cei doi un pic mai incolo.

[divider2]

Pana una alta ii urez succes Cameliei cu noul proiect si sper sa aiba succes. Echipa din spate este foarte profesionista si asta se vede din calitatea clipului de mai sus. Pentru a fi la curent cu noile episoade, va invit pe pagina de Facebook a emisiunii si pe blogul ei.

Va las acum… ma duc sa vad ce am prin frigider.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Mulțumim, pandutzule!

    De ceva bun în bucătărie e nevoie tot timpul, așa că nu e vorba despre cine cu cine concurează. Eu am luat hotărârea de a face emisiunea ”Căpitan în Bucătărie” la începutul anului 2014, fără să conteze ce se gătește pe la alte case.

    ai găsit ceva bun în frigider? :) hai, s-avem Poftă de Viață!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.