Nu-i inteleg pe vecinii mei

Acum cateva luni administratorul nostru a decis sa cheltuie banii pe care ii platim pentru scara intr-un mod util. Asfel ca, ultimele doua luni au insemnat un mini santier pe scara blocului, care intr-un final a insemnat o scara proaspat zugravita, casete noi pentru posta si un lift proaspat vopsit si curatat

Ba mai mult, la intrarea in scara, avem chiar si gresie, iar totul arata foarte curat si frumos. Partea si mai misto a fost ca a fost instalata si-o camera de supraveghere.

jackie-chan-wtf-face-meme

Toate bune si frumoase si chiar ma gandeam ca e chiar tare asa, ca as putea sa-mi las bicla legata jos pe scara, fara sa o mai urc pana la 4. Numai ca, intr-o zi am aflat ca de fapt camera de supraveghere nu functioneaza pentru ca ai mei vecini au taiat firele care o alimentau.

Nu inteleg cu ce i-a speriat acea camera si de ce au facut asta, dar iata-ne acum cu o scara de bloc frumos amenajata, dar cu un sistem de supraveghere “de forma”.

Sper ca macar “hotii” sa nu stie asta si sa se sperie oricum de ea si de gandul ca pot fi identificati. Pana una alta, eu tot pana la 4 imi urc bicla…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.