Kanye West e idiot

Nu ca ar fi ceva nou, dar as vrea sa va arat acum cea mai noua isprava a rapperului american. Kanye West se afla zilele-astea in Australia, in turneul de promovare al noului sau album.

Nimic neobisnuit pana acum. Insa cand tu ca artist te opresti din cantat in mijlocul unei piese si spui ca n-o mai canti pana cand nu se ridica toata lumea in picioare, deja ai o problema.

Kanye

Pentru ca la concertul tau poate vin si oameni care pur si simplu nu se pot ridica, pentru ca sunt in scaun cu rotile. Iar sa trimiti oamenii de la paza sa-i verifice pe cei care nu s-au ridicat daca au carnet de handicapat… este iar gresit.

Ei bine, pentru Kanye West, care crede ca lumea se invarte in jurul lui, se pare ca asta nu e o problema si nici macar faptul ca fanii i-au huiduit pe cei care nu s-au putut ridica nu l-a facut sa-si ceara scuze. Intreaga faza, in clipul de mai jos.

Eu cred ca cel care trebuia huiduit ar fi trebuit sa fie Kanye West, iar cei din public ar fi trebuit sa se aseze cu totii, din solidaritate pentru cei care nu pot face asta.

P.S. Daca am platit bilet la un concert, pot sa stau cum vreau eu, nu cum imi zici tu si daca nu vreau sa ma ridic nu sunt sunt obligat sa-ti demonstrez tie nimic.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.