Funk Rock Hotel 11 – la Fratelli

Pe 26 septembrie, de la ora 21:00, are loc cea de-a 11-a editie a Funk Rock Hotel. De data asta line-up-ul a fost stabilit de public.

Acestia au putut decide care dintre artistii care au fost prezenti pe scena funk in cei sase ani de existenta vor reveni in fata publicului in cadrul acestei editii maraton.

Funk Rock Hotel 11

Pentru acest lucru, a fost creata o platforma de voting dedicata, “Ce trupa romaneasca ti-ar placea sa revezi pe scena editiei 11?”, pusa la dispozitie pe pagina de Facebook a Funk Rock Hotel.

In urma voturilor au fost alese formatiile Robin & The Backstabbers, Les Elephants Bizarres, The Speakers, Z.O.B. si The Amsterdams.

Se anunta o editie interesanta de Funk Rock Hotel, cu un maraton de muzica buna ce se va intinde pana dimineata. Evenimentul are loc in Club Fratelli Studio.

Biletele se gasesc in pre-sale la pretul de 30 de lei pe www.iabilet.ro si www.jijievent.ro.. In seara evenimentului, biletele pot fi cumparate de la intrarea Clubului Fratelli Studio, la pretul de 35 de lei.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

    • Cam asa au fost voturile: ROBIN & the BACKSTABBERS (26,4%), Z.O.B (23,9%), LES ELEPHANTS BIZARRES (11,0%), THE SPEAKERS (8,0%), THE AMSTERDAMS (6,1%), celelalte trupe participante in primele 10 editii (24,6%).

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.