Castiga o invitatie dubla la The Color Run!

Pe 13 septembrie va avea loc ultimul eveniment The Color Run din acest an, iar daca n-ai mai participat la niciunul pana acum, asta e sansa ta de a fi unul dintre “The Happiest 5k on the Planet”.

Din pacate si eu am ratat cursele de pana acum din Parcul Tineretului, Cluj si Mamaia, dar de data acesta voi fi prezent la cursa din Bucuresti de pe Buldevardul Kiseleff.

Am vazut foarte multi prieteni care s-au distrat la The Color Run si vreau sa iau si eu parte la o astfel de experienta. The Color Run inseamna un eveniment foarte colorat, dupa cum ii spune si numele, in care participantii vor alerga pe un traseu de 5 km, iar dupa fiecare kilometru vor fi vopsiti din cap pana in picioare intr-o multitudine de culori.

Nu conteaza cine trece primul linia de sosire, pentru ca scopul acestui eveniment este de a celebra sanatatea, bucuria si originalitatea.

the color run

Daca vrei sa participi si tu la The Color Run, am de dat o invitatie dubla la cursa de pe 13 septembrie, iar tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu la acest articol in care sa-mi spui care este culoarea ta preferata si de ce.

Pe 4 septembrie voi anunta fericitul castigator al invitatiei. Acesta va fi ales prin random.org. Daca n-ai noroc sa castigi, poti sa-ti cumperi bilet cu 85 de lei (inscrierile se fac pe site-ul oficial)

Mult succes!

[divider2]

Update: Random a ales, iar castigatorul este de fapt o castigatoare si se numeste Andra (cea care a ales culoarea mov). Vei primi mai multe detalii pe e-mail.

Va multumesc tuturor pentru participare si sper sa ne vedem oricum la The Color Run!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

17 Comments

 1. Culoarea mea preferata este movul pentru ca e mai putin usor de gasit in natura, dar atunci cand se gaseste, face parte din ceva superb, ca apusul. Si pentru ca Milka :D

 2. Pitpalac intr-un cerdac
  Mie-mi place rosu vrac
  Imprastiat pe haine si obiecte de decor
  Pe urme de buze si pe tricolor
  Imi place-i viu si ca iti da ENERGIE
  Ca e culoarea iubirii si produce veselie
  Ca ori il urasti
  Ori il iubesti
  Si atunci cand ai rosu pe tine
  Pur si simplu, iesi din multime!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.