refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

The Prodigy Madness in ziua 4 la Sziget Festival 2014

Spuneam si ieri ca pentru mine doar un singur concert conteaza pentru seara de sambata, si anume The Prodigy. A fost a cincea oara cand i-am vazut live si a doua oara la Sziget, devenind astfel trupa straina pe care-am vazut-o de cele mai multe ori.

Chiar daca sonorizarea n-a fost cea mai buna pentru un concert The Prodigy, in fata unde am stat eu, lumea s-a distrat foarte bine. Eu am “zburat” din mosh-pit in mosh-pit si m-am zbanduit foarte mult. Cel mai tare concert The Prodigy la care am fost ramane insa cel de la Peninsula din 2011.

Sziget Festival 2014 (day 4) -55

Mai mult de doua poze n-am reusit sa fac insa pentru ca era mult prea haos pe-acolo, asa ca sper ca nu va suparati ca nu am mai multe. Am reusit insa sa trag cateva cadre video misto din mijlocul agitatiei si sper sa le pun pe toate intr-un after-movie neoficial cat de curand.

In afara de The Prodigy, am prins un pic si din concertul celor de la Madness, care suna foarte bine live. Spre rusinea mea, nu stiam foarte multe de ei inainte, dar sunt placut surpins ca i-am descoperit aici.

Sziget Festival 2014 (day 4) -43

Saxofonistul e un pic tembel el asa si a facut un super show, “intaratand” publicul cu saxofonul sau. Daca vreodata o sa ma apuc de cantat la saxofon, as vrea sa fiu ca el.

Pentru cei ca mine, care nu stiu de trupa asta, ar trebui sa stiti totusi ca este o trupa de ska britanica, foarte populara pe la mijlocul anilor ’80 (nah, nici nu eram inca nascut, de unde sa stiu eu de ei? :D). Intre 1980 si 1986 ei au petrecut 214 saptamani pe prima pozitie in topurile britanice, un record care se tine inca si azi.

Sziget Festival 2014 (day 4) -15

In restul zilei, am participat la deja traditionala conferinta de presa oficiala in care organizatorii ne-au oferit detalii importante legate de editia de anul acesta si despre directia in care o sa mearga festivalul pe viitor.

Am aflat cu ocazia asta ca acesta este cel mai bun an din punct de vedere al numarului de participanti, acestia estimand ca vor depasi 400.000 de vizitatori pentru intreaga saptamana.

Sziget Festival 2014 (day 4) -3

Cei mai multi au fost joi, atunci cand festivalul a fost sold-out, 85.000 de persoane distrandu-se neincetat pe Insula Libertatii. Ce-i drept, si pentru mine ziua de joi mi s-a parut cea mai misto din tot festivalul.

Mare parte a acestui succes a venit si din faptul ca Sziget a avut loc o saptamana mai tarziu decat de obicei, permitand astfel multor trupe mari sa vina la festival. Cel mai probabil, Sziget 2015 va avea loc in perioada 10-17 august.

Sziget Festival 2014 (day 4) -17 Sziget Festival 2014 (day 4) -25 Sziget Festival 2014 (day 4) -30

Dupa ce ne-am distrat un pic la East European Fun Fair, am pornit intr-un tur al Insulei Libertatii si am vizitat toate locatiile noi aparute anul acesta.

Insula se schimba in fiecare an si tot timpul apar locuri noi unde iti poti petrece timpul. Cred ca cea mai misto zona noua de anul acesta a fost focul de tabara, ce a vrut sa recreeze un pic din atmosfera Woodstock, anul acesta aniversandu-se 45 de ani de cand a avut loc celebrul festival.

Sziget Festival 2014 (day 4) -34
Before I die…

Astazi se incheie festivalul cu Triggerfinger, The Kooks, Outkast si Calvin Harris pe Scena Principala. NOFX, La Roux si Borgore vor face show in cortul A38, in vreme ce Fanfara Ciocarlia va urca pe scena World Village. Se anunta o seara interesanta, iar pana atunci trebuie sa ne bucuram de ultima zi de Sziget.

Pe voi va las cu pozele din ziua a 4-a. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.