Probabil ca daca as fi facut azi un concurs cu invitatii la Summer Well ar fi duduit site-ul de trafic. Dar cum nu am de dat invitatii la Summer Well, va ofer azi un alt fel de concurs, la fel de interesant as zice eu.

M-au contactat de curand cei de la MrCase.ro si m-au intrebat daca n-as vrea sa ofer o husa pentru iPhone cititorilor mei. Am zis ca n-ar strica sa va recompensez, mai ales ca am observat din analytics ca 30% din cei care acceseaza blogul meu de pe mobil, o fac de pe un iPhone.

mrcase

Asadar, va invit sa intrati pe MrCase.ro si sa va uitati pe colectia lor de huse pentru iPhone (4, 4s, 5 si 5S) si apoi sa-mi lasati un comentariu la acest articol cu modelul pe care v-ati dori sa-l aveti si tipul de telefon pentru care vreti. Aveti de unde alege pentru ca sunt 4 categorii destul de mari: Abstract, Quotes, Travel si Vintage.

Luni, pe 11 august o sa aleg prin random.org un castigator, care va primi apoi husa pe care si-a ales-o. Destul de simplu zic eu.

[divider2]

Update: In loc de un castigator, avem doua castigatoare si se numesc Loredana Maria Pricopie si Andra Zorila. Va voi contacta pe mail pentru mai multe detalii.

Va multumesc tuturor pentru participare!

6 comentarii

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.