Castiga o husa de iPhone de la MrCase.ro

Probabil ca daca as fi facut azi un concurs cu invitatii la Summer Well ar fi duduit site-ul de trafic. Dar cum nu am de dat invitatii la Summer Well, va ofer azi un alt fel de concurs, la fel de interesant as zice eu.

M-au contactat de curand cei de la MrCase.ro si m-au intrebat daca n-as vrea sa ofer o husa pentru iPhone cititorilor mei. Am zis ca n-ar strica sa va recompensez, mai ales ca am observat din analytics ca 30% din cei care acceseaza blogul meu de pe mobil, o fac de pe un iPhone.

mrcase

Asadar, va invit sa intrati pe MrCase.ro si sa va uitati pe colectia lor de huse pentru iPhone (4, 4s, 5 si 5S) si apoi sa-mi lasati un comentariu la acest articol cu modelul pe care v-ati dori sa-l aveti si tipul de telefon pentru care vreti. Aveti de unde alege pentru ca sunt 4 categorii destul de mari: Abstract, Quotes, Travel si Vintage.

Luni, pe 11 august o sa aleg prin random.org un castigator, care va primi apoi husa pe care si-a ales-o. Destul de simplu zic eu.

[divider2]

Update: In loc de un castigator, avem doua castigatoare si se numesc Loredana Maria Pricopie si Andra Zorila. Va voi contacta pe mail pentru mai multe detalii.

Va multumesc tuturor pentru participare!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.