refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Calvin Harris a inchis Sziget Festival 2014 cu un show de zile mari

Iata ca s-a terminat si Sziget Festival 2014 si mie inca nu-mi vine sa cred ca a trecut totul asa repede. A fost o saptamana nebuna pe Insula Libertatii, acolo unde am avut ocazia sa vad si sa revad o groaza de trupe misto.

Pe langa asta m-am distrat in fiecare noapte pe la barurile de pe insula, am fost la circ, am facut bungee jumping si m-am bucurat de un concediu de neuitat.

Sziget Festival 2014 (day 5) -120

Mi-am inceput ziua in goana dupa stampilele (a se citi vizele) pentru pasaportul de szigetan (Szitizen). La un moment dat am luat o pauza pentru a face bungee jumping.

A fost pentru a doua oara cand am facut asta, dupa experienta de la Peninsula/Felsziget din 2011. Aveam nevoie de o experienta extrema si anul acesta si-am zis ca e momentul potrivit sa fac asta.

 Sziget Festival 2014 (day 5) -17 Sziget Festival 2014 (day 5) -18 Sziget Festival 2014 (day 5) -21

Ne-am indreptat apoi spre Scena Principala pentru concertul Triggerfinger. Trupa belgiana stie sa faca show, iar solistul si chitaristul Ruben Block are o voce incredibila.

Din pacate n-au cantat si cover-ul dupa “I Follow Rivers”, piesa pe care mi-as fi dorit sa o ascult si live.

Sziget Festival 2014 (day 5) -26

Au urmat apoi The Kooks, o trupa simpatica de brit-rock. Au deja trei albume la activ, iar pe 1 septembrie vor lansa albumul Listen de pe care ne-au si prezentat cateva piese.

BAietii sunt foarte simpatici live si au facut o atmosfera foarte misto la Sziget. Cel mai mult mi-a placut piesa “She Moves In Her Own Way”.

Sziget Festival 2014 (day 5) -72

Una din trupele pe care imi doream sa le vad la Sziget Festival 2014 era bineinteles Outkast. Am crescut un pic cu muzica lor, iar “Hey Ya” e imnul multor generatii .

Andre 3000 e pur si simplu awesome, iar publicul a raspuns pe masura energiei oferite de trupa. Trebuie sa vedeti macar o data in viata un concert Outkast.

Sziget Festival 2014 (day 5) -97

Seara s-a incheiat cu show-ul lui Calvin Harris, acompaniat de un show laser si multe artificii. DJ-ul britanic a avut un set de party numai potrivit pentru a incununa o saptamana de libertate la Sziget.

Toata lumea a primit niste bete luminoase, iar momentul zero a fost piesa “Summer”, cel mai recent single al artistului si unul din hiturile acestei veri.

Sziget Festival 2014 (day 5) -116

Petrecerea tematica din ultima zi de Sziget Festival a insemnat mii de panglici colorate care au zburat in sus la ora 19:00 fix.

Conceptul acestor petreceri a fost acela de unitate si de a face acelasi lucru impreuna, fie ca a fost vorba de fluturat steaguri sau aruncat baloane colorate sau vopsea. Au fost momentele care au adus culoare festivalului si pe care le asteptam nerabdatori in fiecare zi.

Sziget Festival 2014 (day 5) -90

Chiar daca ne astepta un drum foarte lung spre casa a doua zi, asta nu ne-a impiedicat sa ne distram in continuare si dupa concertul lui Calvin Harris.

Pentru a pastra traditia, am ales sa petrecem romaneste, asa ca am fost si la concertul Fanfarei Transilvania, acolo unde am fost surprins sa vad foarte multi straini distrandu-se pe muzica lor.

Sziget Festival 2014 (day 5) -79

Dupa ce-am inceput o hora, totul a degenerat intr-un pseudo mosh-pit, in care toata lumea dansa si se simtea bine. Ba chiar am vazut si oameni facand body surfing… cred ca d-asta e frumos la Sziget, pentru ca ai libertatea sa faci orice.

Anul acesta a fost doborat si recordul de audienta pentru Sziget Festival, nu mai putin de 415.000 de szigetani distrandu-se in cele 7 zile pe Insula Libertatii.

Sziget Festival 2014 (day 5) -64

Printre principalele motive pentru care s-a intamplat asta a fost bineinteles si line-up-ul, care a fost foarte bun si variat. Anul viitor festivalul va avea loc in perioada 10-17 august 2015, asa ca va sfatuiesc sa va blocati de-acum aceasta perioada in calendar.

O sa mai urmeze probabil cateva articole legate de Sziget Festival 2014, asa ca va mai astept pe-aici. Acum va las cu pozele din ultima zi de pe Insula Libertatii. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.